Megafon Instagram

Nordisk hotellkjede i Spania

Som første skandinaviske hotellkjede etablerer nå First Hotels seg i Spania. De har snart 33 boutique hotell som kan bestilles i sju av de største byene.

first-hotels-logoDe nye spanske hotellene kommer fra den spanske hotellkjeden Petit Palace og alle ligger sentralt plassert i Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Bilbao, Malaga og Salamanca. Dette er første skritt i internasjonaliseringen av hotellkjeden som så langt bare har vært aktiv i norden. Den spanske hotellkjeden Petit Palace blir en del av First Hotel og får navnet First Hotel Petit Palace.

Alle de nye hotellene vil kunne bestilles gjennom First Hotels sine nettsider i løpet av sommeren. Men allerede nå kan du bestille overnatting i de to første spanske hotellene, First Hotel Petit Palace Museum i Barcelona og First Hotel Petit Embassy Serrano i Madrid. Hotellene kan også bestilles gjennom reisebyrå eller via hotels.com.

Alle hotellene er unike i stil, atmosfære og innredning og har rundt 65 rom pr hotell med gjennomgående høy standard.

Om First Hotels
First Hotels AS er norsk-eid og ble grunnlagt i 1993 som en svensk hotellkjede. De har hotell i Sverige, Norge, Danmark, Island og nå også i Spania. De er medlemmer av Global Hotel Alliance og samarbeider med Thon Hotels når det kommer til bedriftsmarkedet. I Norge er de spredt over nesten hele landet, med 8 mellom Kristiansand og Ålesun. Et lite utvalg av hotellene deres i norden: First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Millennium i Oslo, First Hotel Mayfair i København, First Hotel Alda i Reykavik.

first-hotels-barcelonasol

Soloppgang i Barcelona. Foto: First Hotels

Facebook Comments