Megafon Instagram

Nordic Sisters Beautique Corner

Nordic Sisters Beautique CornerTo nordiske kvinner, Tove Dahl fra Norge og Sara Ritäkt fra Sverige, har slått seg sammen og åpnet skjønnhetssalong i sentrale Málaga. Salongen er liten, bare 20kvm, men veldig koselig innredet med både ”lounge”, butikk samt behandlingshjørne. Behandlingene som tilbys strekker seg fra øyenvippeforlegning, tannbleking og klassisk svensk massasje.

I butikkavdelingen selges unike håndlagde sølvsmykker, Aloe Veraprodukter, samt Body og Facial Wraps. Det sistnevnte er blitt en stor suksess her på solkysten. Et produkt som sies å forminske midjen, ta bort celluliter og strekkmerker, samt for eksempel dobbelhaker. Megafons reporter hadde desverre ikke mulighet å prøve noen av behandlingene denne gangen, men damene har tilbudt en prøvebehandling ved neste besøk.

Salongen har allerede en opparbeidet kundekrets som de fikk overta fra den forrige eieren noe som gir en god og betryggende følelse for de nye eierene. Men nye kunder kommer til hele tiden på grunn av at de nå tilbyr en større bredde av behandlinger. Sara og Tove ønsker både fastboende og turister velkommen til den lille salongen som ligger rett ved La Malagueta.

De to nordiske skjønnhetene forteller med et smil om munnen at de har mange flere planer fremover, men velger å holde kortene tett til brystet enn så lenge….

Se mer på deres webside: xtremelashesmalaga.com

Facebook Comments