Megafon Instagram

Netflix lanseres i Spania

Etter måneder med spekulasjoner bekreftes det nå at den amerikanske strømmetjenesten Netflix blir lansert oktober i Spania.

netflix logoSelv om ikke detaljene rundt tjenesten ikke er kjent, så vil det tilbys både innhold som er rettet mot det spanske og det internasjonale publikummet, melder den spanske avisen El Pais. Prisen for å bruke tjenesten vil være 8€ per måned. Frem til nå har mange nordmenn i Spania benyttet seg av såkalte VPN-tunneller og andre tjenester som gir norsk IP-adresse for å kunne bruke norsk netflix i Spania.

Via websiden www.netflix.com kan man nå registrere seg og få mer informasjon om tjenestene.

To av Netflix sine egenproduserte serier, nemlig «House of Cards» og «Orange is the new black» kommer ikke til å være tigjengelig fra spansk netflix fordi Canal+ allerede eier rettighetene for å vise disse seriene i Spania. Derimot kommer mange andre serie fra Netflix til å være tilgjengelige slik som Daredevil, Marco Polo, Bloodline, Grace and Frankie og Unbreakable Kimmy Schmidt.

Netflix vil være tilgjengelig på Smart TV, nettbrett, smarttelefoner, datamaskiner og spillkonsoller og vil finnes både på originalt språk og med dubbet tale.

Facebook Comments