Megafon Instagram

Mygginvasjon ventes

Etter de siste dagene med regn forventes nå en mygginvasjon på Costa Blanca. Spesielt er det stor risiko rundt saltsjøene i Torrevieja og La Mata.

Tigermygg

Tigermygg, foto: Wikipedia.

Regnet har skapt nesten ideelle forhold for mygg og Torrevieja kommune har startet en kjempekampanje kalt «Operacion Mosquito». Det er bedriften Compañía de Tratamientos Levante som har fått det store oppdraget med å forhindre mygginvasjon.

Massiv giftsprøyting er i gang og spesielt prioritert er urbanisasjonene San Luis, El Limonar, Torreta III, Baños de Europa, Torreta Florida, Los Balcones og La Mata. I tillegg sprayes det langs veien CV-95 som ender ved Juan Mateo.

Tigermyggen er spesielt fryktet fordi den har en betydelig tilstedeværelse i området (så vel som på Balearene). Alle kan bidra ved å fjerne alle stillestående vannansamlinger i nærområdet. Du bør regelmessig tømme blomsterpotter, bøtter, bokser og lignende.

Mer informasjon om tigermygg og hvordan du kan forebygge den nå forventede mygginvasjonen finnes her: Kampen mot tigermyggen.

Facebook Comments