Megafon Instagram

Musikkfestival i Torrevieja

Etter litt turbulens, er det nå klart at den populære musikkfestivalen Dance Electromar arrangeres for niende gang i år i Torrevieja.

electromar-2015Arrangørene av den tradisjonelle sommerfestivalen vurdererte å legge ned arrangementet. Grunnen til dette var mangel på interesse og dårlig samarbeid fra kommunens side. Men nå har arrangørene og kommunen undertegnet en fireårskontrakt, så årets niende utgaven av festivalen vil bli etterfulgt av flere i årene som kommer.

Andreu Piqueras, en talsmann for arrangørene, sa: «Vi er veldig fornøyde med avtalen, som gjør oss i stand til å jobbe intensivt med å styrke festivalen på mellomlang og lang sikt. Vi har svært ambisiøse planer, og vi håper å snart kunne avsløre flere overraskelser.» Ingen detaljer i avtalen har blitt kunngjort, men det har kommet fram at arrangøren betaler en avgift for å bruk av kommunal tomt, basert på en prosentandel av billettinntektene.

Klikk for større bilde

Klikk for større bilde

I fjor hadde festivalen 10.000 besøkende, men i år forventes betydelig flere. Antallet artister har blitt økt og det er flere sjangere enn før. Festivalen vil bli holdt den 16. juli i Parque Antonio Soria.

Mer informasjon finnes på festivalens Facebook-side og på festivalens webside: www.electromarfestival.es

Facebook Comments