Megafon Instagram

Museumsnyheter fra Madrid

Museo Thyssen Bornemisza

Thyssenmuseet i Madrid
Foto: Wikipedia

Verdenssensasjon i Madrid.

Thyssenmuseet i Madrid, Museo Thyssen-Bornemisz, blir det første i verden til å skape en mulighet for turistguider og andre fagfolk i turistnæringen til å bestille billetter online. Tanken har fra begynnelsen vært  å gjøre det lettere for bedrifter og ansatte i reiselivsnæringen å bestille billetter noe som til slutt fører til flere besøkende.

«Via vår nye plattforme kan guider eller turoperatører kjøpe inngangsbilletter, gjøre en avtale, bekrefter antall reisende, og administrere sine hele bestillingen. Det er som et virtuelt billettkontor hvor du kan gjøre alt fra start til slutt, «forklarer museets Elena Benarroch. Takket være dette verktøyet kan nå besøkende komme til museet og ha alt forberedt, slik at de ikke trenger å stå i kø og dermed spare verdifull tid. «Denne nye kanalen er lansert for å være et museum for tiden, noe som er mer tilgjengelig, fleksibelt og alltid klart til å lære», sier Elena Benarroch.

Museet er vel verdt et besøk, enten man trenger å stå i kø eller ikke, og har flere forskjellige temaer med svært spennende og underholdende utstillinger der de besøkende kan gjøre en annerledes reise gjennom kunsthistorien.

Facebook Comments