Megafon Instagram

Motorsykler ble utauksjonert

Domstolen i Spania auksjonerte bort 7 av Hells Angels beslaglagte motorsykler.

Hells Angels MC SpainDet dreide seg om sju store motorsykler hvorav fem Harley Davidson med en estimert totalverdi på 50.152 euro. Motorsyklene tilhørte de fengslede medlemmer av Hells Angels som ble arrestert i fjor sommer under en aksjon i Mallorca. De tiltalte i saken tilhører den tyske avdelingen av Hells Angels som prøvde å danne et nettverk av selskaper i Mallorca. Formålet med nettverket var at det skulle fungere som en fasade for vasking av utenlandsk kapital samt fra sine egne kriminelle aktiviteter som prostitusjon, utpressing og narkotikahandel.

Auksjonen ble avholdt sist fredag, og forgikk i domstol i Madrid og Palma de Mallorca samtidig der syklene ble lagret. Det gikk an å by personlig eller via Internett.

Operasjonen mot den kriminelle organisasjonen var et resultat av rekognoseringsoperasjoner ved Guardia Civil og narkotiapolitiet i Mallorca, forsterket av eksterne agenter fra Narkotikaavsnittet og enheten mot organisert kriminalitet. Lederen for liagen i Mallorca var den tyske Frank Hanebuth og medlemmene kom fra Tyskland, Tyrkia og Luxembourg.

yamaha royal star

Yamaha Royal Star, en av de utauksjonerte modellene. Foto: Yamaha

Facebook Comments