Megafon Instagram

Moteuke i Málaga

Snart er det tid for Málagas årlige moteuke – Pasarela Larios, Fashion Week Malaga i 2015. Det populære arrangementet er nå inne i sitt 5 år.

pasarela-lariosAlt foregår den 18. og 19. september og da blir den populære og eksklusive handlegaten Marqués de Larios til en lang catwalk. I fjor var det rundt 15.000 per dag og forventes at denne rekorden blir slått i år.

Arrangementet ble født i 2011 med det formål å fremme og formidle kunnskap om byens moteindustri. I to dager blir Malaga en målestokk for nasjonal og internasjonal mote. Dette initiativet har vist seg vellykket for alle skapere og gründere som ønsker å spre sin kunst til publikum da mediedekningen har vært stor og den har også vokst for hvert år.

Dette er en gylden mulighet for alle som er interessert i mote å se det aller nyeste. Designere, syersker, stylister, frisører, makeupartister og modeller viser seg frem her og alle de nye trendene kommer her frem i rampelyset.

Den første dagen er det de etablerte designerne som viser frem hele årets arbeid, men den andre dagen er det alle de nye trendene kommer, så da flyter fantasien virkelig.

pasarela-larios-1