Megafon Instagram

Málaga stopper Barcelona

Málaga FC klarte å fullstendig eliminere FC Barcelonas spiss på Rosaleda. Barcelona hadde ikke engang skudd mot målet

Malaga Barcelona

FC Barcelona og Málaga FC på Rosaleda i Málaga.
Foto: Erixon Consulting

Barcelona som har startet ligaen strålende med fire strake seire mistet nå sine første poeng på bortebane mot Malaga. Malaga-forsvaret viste seg å være helt ugjennomtrengelig for Barcelona og spillet endte 0 – 0. Barcelona hadde ballen nesten hele kampen, men klarte ikke å få en eneste avslutning foran mål, noe som ikke har skjedd siden 2003/2004.

Mot slutten prøvde Barcelona å øke trykket og trener Enrique Luis byttet inn de nye talentene Sandro og Munir, som ikke hadde vært særlig vellykket. Men uten resultat. Etter 80 minutter brøt Messi seg inn i straffefeltet, noe som resulterte i kveldens snakkis. Malagas forsvarer Weligton kom i konfrontasjon med Messi, som han tok i Messi og kastet ham i bakken. Tumulter oppsto, Gerard Pique ble irritert og fikk et gult kort. Flere spillere ønsket å se Weligton utvist, men det ble bare et gult kort for ham også.

Weligton Robson Pena de Oliveira:
«Jeg tok ansiktet hans etter at han kalte meg hijo de puta» (sønn av en hore) sier Weligton i henhold til radioprogrammet El Lagueros.

«Jeg rørte Messi i ansiktet, men jeg har aldri hatt noen intensjon om å skade ham,» sa Weligton til radiostasjonen Cadena Cope etter kampen.

Facebook Comments