Megafon Instagram

Lastebilforbud i sommer

Generaldirektoratet for trafikk, DGT, har godkjent en rekke tiltak for å regulere tungtrafikken i sommermånedene. Det vil bli et omfattende forbud for lastebiler.

autopista-malagaDet finnes en rekke forbud og restriksjoner, forskjellig i ulike deler av Spania. Vi tar her opp de viktigste veiene i Málaga-provinsen, men de som er villige og i stand til å pløye gjennom på spansk har her den komplette offentliggjøringen for hele landet (i PDF-format): Boletín Oficial del Estado, Núm. 15, Sec. I. Pág. 2697.

I Málaga-provinsen blir det forbud for kjøretøy over 7500 kg for motorveiene N -331 / A-45, Middelhavsveien A-7 og betalmotorveien AP-7 og AP-46 Kystveiene og inngangen til Malaga: MA-20 og N-340; A-92 og A-92M; og motorvei A-357 til Campillos.

Forbudet gjelder for alle døgnets tider i juni, juli, august og september. Det finnes unntak, som for transport av dyr og nedkjølte produkter og bergingsbiler.

Det som også er klart fra publiseringen av DGT, er alle begrensningene i trafikken som gjelder for ulike idrettsarrangementer, helger etc. I tillegg har alle veiarbeid suspendert på hovedveiene i helgene i juli, august og september, alt for å ikke skape unødvendige hindringer for trafikken.

veier-spania

Facebook Comments