Megafon Instagram

Kunstutstilling i Alcaucin

Den første utstillingen noensinne av elevene til den berømte engelske kunstneren og kunstlæreren Heather Gail Harman.

kunstutstillingHeather Harman er en av Storbritannias mest respekterte kunstnere og spesialist i pastell, men hun jobber også med olje og akvarell. Heather er knyttet til og / eller fullverdig medlem i fem store pastell- og portrettforeninger over hele verden, og hun var rådgiver for den nye «Pastel Guild of Europe» i 2010, og ble fullt medlem av styret kort tid etterpå (nå pensjonert).

Heather er også en produktiv forfatter i flere kunstmagasin. Hun skrev i mange år
regelmessig for den prestisjetunge «Art Publishing Group» i Storbritannia. Hennes arbeider kan i dag finnes i både offentlige og private samlinger over hele verden. I 2004 flyttet hun og hennes ektemann ned til de andalusiske fjellene i Canillas de Aceituno (Málaga). Hvor hun nå holder kunstkurs og denne kunstutstillingen i Alcaucin viser arbeider fra noen av hennes studenter.

kart alcaucinUtstillingen holdes i «Centro de Arte y Desarrollo Populære de Alcaucín» som er et nytt stort kommunalt kunstsenter på hele 726 kvadratmeter. Dette er unikt for en så liten by som Alcaucin med færre enn 3000 innbyggere. Alcaucín ligger vakkert til i åsene ovenfor Vinuela-sjøen, 54 km fra Malaga på grensen til Granada provinsen. Det er lett å finne Alcaucín, og vel fremme er byen såpass liten at kunstsenteret heller ikke er vanskelig å finne. Vi har for sikkerhets skyld lagt med et kart over byen her i artikkelen. Klikk på kartet for å åpne større bilde i et nytt vindu.

Utstillingen vil bli avholdt den 15. desember 2014. Tidene er 10:30 til 13:30 og 15:30 til 17:30.

Noen av Tores produksjonen kan ses her: Tore Lines virtuelle galleri.

tore-line

Tore Line i sitt atelier. Foto: J. Erixon.

For de som har mulighet for å reise opp, er også den vakre kjøreturen opp til Alcaucin verdt turen. Hvis du vil kan du deretter fortsette opp over passet og kjøre ned på Granada-siden (eller omvendt hvis du kommer fra Granada). Et kart som viser plasseringen av Alcaucin er tilgjengelig her.

Facebook Comments