Megafon Instagram

Klart for vårens vakreste eventyr på Solkysten

Det er 21. gang FIP, Feria Internacionales de los Pueblos blir arrangert i  Fuengirola, fra onsdag 29. april til og med søndag 3. mai. Norge har, inkludert årets arrangement, deltatt hele 20 ganger.

fip-norge-team

Gjengen bak den norske casitaen

– Vi vil gjerne føre tradisjonen videre. Det er hyggelig å vise fram noe av det Norge har å by på og bidra med overfor et internasjonalt publikum. Vi deltar fordi dette er et fantastisk arrangement, og fordi det er så moro, sier medlemmene av den norske arrangementskomiteen.

I den norske casetaen blir det i løpet av de fem dagene nedlagt et helt årsverk for å betjene kjøkken, bar, scene, salgs- og uteområdene og alt det andre som du kan oppleve i ”det norske huset”.

Med stort og smått vil 40 mennesker delta som frivillige på den norske casetaen.

Av mat kan den norske casetaen friste med ørretwraps, fiskeburger, ørrettapas (gravet) og vafler. Sponsorer for årets norske casita er Arcus med Norsk cognac, akevitt og norsk vodka. Lerøy med fisk. Regal med vafler, mens Promotions leverer alle trykksaker gratis.

Den norske casitaen satser på mye god live musikk. Også i år vil Martine Kraft og hennes band være et viktig trekkplaster. Med sin folkrock-musikk treffer de virkelig nerven blant det spanske, norske og internasjonale publikumet som kjempet om plassene foran scenen i fjor.

Andre musikere som også skal underholde er:
The stolen gnomes
Blåkompaniet
Texas Ken
Jørund Westgård

Klikk her for å laste ned spillelisten for den norske casitaen…

Facebook Comments