Megafon Instagram

Kattekafé i Spania

Kattekaféer er noe som startet i Japan, hvor det nå finnes ca 200 stykker. Spania har nå også fått sin første kattekafé, som ligger i Madrid.

la-gatotecaDer kan du sette deg ned med en kopp kaffe, te eller brus og sosialisere med de kattene som finnes der. Hvis du vil kan du også adoptere en katt, for kafeen er bekattet med etterlatte katter.

Virksomheten startet for ett år siden som en løsning på hvordan man skal bringe forlatte katter sammen med potensielle eiere. Kafeen ligger sentralt i Madrid, Calle Argumosa 28, ved siden av Reina Sofia kunstmuseum.

Eva Aznar, som driver virksomheten gjør dette i samarbeid med ABRIGA «Benéfica Asociación por el Rescate e Inserción de Gatos et adopción», en forening som finner nye hjem til etterlatte katter.

Hvis du ønsker å adoptere en katt på La Gatoteca må du først bli medlem i ABRIGA som koster € 50. Deretter må man også gå på deres nybegynnerkurs i katteomsorg.

la-gatoteca-1Når man kommer til kattecaféen betaler man for den tiden man tilbringer der. En halvtime koster 4 € og en time € 6, 50% rabatt for pensjonister og funksjonshemmede. Barn under 14 betaler kun 3 € (maksimalt 2 barn per voksen). I alle tilfeller er den første drikken man kjøper inkludert.

Åpningstidene er tirsdager til søndager fra kl 11:00 til 21:30. På mandager er det kun åpent for medlemmer og frivillige mellom kl 17:00 og 19:00. Det er vanligvis ikke nødvendig å booke en avtale, men i helgene, eller hvis man kommer som en større gruppe, kan det være en god idé å gjøre det.

la-gatoteca-banner

Mer informasjon og bilder av kattene finnes her: lagatoteca.es

Facebook Comments