Megafon Instagram

Kajakk på Costa del Sol – noe alle må oppleve

kajakk-fuengirolaUansett om du er alene eller dere er to stykker sammen eller flere, om dere er sugne på en hel eller halv dag ute på sjøen, eller bare liker å nyte tidlige morgener og sene kvelder på sjøen, så har Christophers kajakkutleie et tilbud for alle.

Snorkle, fiske eller kajakk med en god lunsjpause er noe alle bør oppleve, enten du er på ferie eller fastboende på kysten. Det er en fantastisk opplevelse som du kan gjøre hele året, 7 dager i uken og de ​​ leverer dessuten tjenestene på hele sentrale Costa del Sol. Kajakk passer for alle, enten du har prøvd før eller ikke. Her får du som en nybegynner en grundig innføring og to instruktører som ikke forlater din side. Det finnes også spesielle kajakker for funksjonshemmede. Hvis du vil ha en guidet tur, kan du nyte en daglig utflukt med vakker utsikt, og lytte til historier om området som strekker seg fra Fuengirola og omegn.

Kundene forteller om god kundeservice og profesjonelle og hjelpsomme instruktører, høykvalitetkajakker og fremfor alt en rimelig fornøyelse du absolutt ikke bør gå glipp av.

Tlf: 952 465 157. Web: www.costadelsolkayaking.com

Facebook Comments