Megafon Instagram

Julelysene i Málaga tennes

De spektakulære julelysene i Málaga tennes i kveld Fredag den 30. november kl 19.

I tillegg til shoppinggaten Calle Larios som er mest kjent for de flotte julelysene, vil det også være julelys i Calle Marqués, Sagasta, Souvirón, Plaza de Camas, Calle Herrera del Rey, Puerta del Mar, Calle Moreno Carbonero, Calle Álamos og Calle Granada.

Mange tilskuere kommer til Málaga nettop på åpningskvelden, og det blir ekstremt tettpakket med mennesker, til et punkt der du kanskje ikke kan bevege deg, så du bør vurdere om du kanskje heller vil se julelysene på en annen kveld enn på fredag ​​30. november.

Det blir lys- og musikkshow hver kveld klokka 6.30, kl. 8 og kl. 9.30 frem til 6. januar.

Den enkleste måten å komme seg til Málaga er med tog til endestasjonen (Málaga Central). Calle Larios ligger kun 10 minutters gange fra togstasjonen.

Hvis du reiser med bil, er det et godt tips å kjøre til Plaza Mayor, hvor du kan parkere gratis og derfra kan du ta toget de siste stoppene til Málaga Central. Plaza Mayor er også et stort shoppingområde, slik at du kan kombinere dette med litt julehandel.

Atmosfæren rundt Calle Larios i desember er virkelig fantastisk. Det er alltid mange gatekunstnere og kunstnere i Calle Larios, og man kan gå rundt i timesvis i de smale gatene rundt Calle Larios og katedralen hvor det er mange små butikker og tapasbarer. Det er snøkanoner på noen av byens hovedtorg, som Plaza de las Flores og i Soho-området.

Det er 7 juletrær i sentrum som er mellom 6 og 18 meter høye, alle opplyst med ledlys. Disse er lokalisert i: Parque Huelin , Teatro Cervantes, Calle Alcazabilla, Plaza de la Marina, Plaza de la Constitución, Plaza Enrique García Square og Molina Lario.

Det er også et julemarked i parken som går til Plaza Marina, hvor du kan finne flotte julegaver.

Årets lysshow i Calle Larios, Málaga

Facebook Comments