Megafon Instagram

Jobbe med stjernene

Alle som ønsker og føler seg kallet kan nå søke jobb på den store musikkfestivalen Starlite i Marbella, der 380 stillinger innen en rekke yrker tilbys.

Du må være rask

Starlite_marbellaIntervjuene vil foregå i kongresspalasset i Marbella «Palacio de Congresos» i tre dager. Den 1/6 kl 16:00-20:00, den 2/6 kl 10:00-14:00 og kl 16:00-20:00 og fredag den 3/6 kl 10:00-14:00 og 16:00-20:00

De som ønsker å søke jobb må ta med seg en CV med et bilde, samt DNI / NIE-nummer. Søkeren må være over 18 år. Det har vært mulig å søke via internett frem til nå, men nå i siste øyeblikk, bare søkere som møter opp personlig som kommer kommer til å bli vurdert.

Lønnen avhenger av arbeidsoppgavene, men varierer mellom € 1480 og € 4860 brutto. Det som etterlyses er: Vertinner , dansere, bartendere , barledere, vaktmestere, renholdere, rørleggere, snekkere, gartnere, PR-folk, visergutter/jenter mm.

Festivalen pågår i 38 dager og de fleste arbeidskontraktene signeres for en og en halv måned siden festivalen både skal monteres opp og ned. Arrangøren kunngjør at i tillegg til de 380 som blir sysselsatt vil festivalen også generere 500 indirekte arbeidsplasser (lokalt). Festivalen er ventet å bidra med et kapitalinnskudd på Costa del Sol i overkant av 80 millioner euro.

Om Starlite i Marbella

Starlite er en internasjonal musikkfestival som finner sted i en naturlig auditorium i det gamle steinbruddet i Nagüeles like utenfor Marbella. Festivalen tilbyr gjennom sine begrensede format med 2200 plasser en unik nærhet til utøverne. Den internasjonale pressen anser Starlite i Marbella som en av de viktigste festivalene i Europa og sammenligner den med Monte-Carlo Sporting Summer Festival.

Festivalen foregår i år mellom 14. juli og 20. august og blant artistene som skal opptre er: Tom Jones, Carlos Santana, Charles Aznavour, Il Divo, José Luis Perales, Malu, Alejandro Sanz, Robert Plant og Noche Movida.

Mer informasjon finnes på festivalens webside: Starlite Marbella 2016

starlite-marbella-natt

Facebook Comments