Megafon Instagram

ITV-kontroll i Mijas åpner

Kontroll av alle typer kjøretøy vil være mulig fra mandag den 25. april i det nye ITV-anlegget i Las Lagunas, Mijas Costa.

itv-mijasAnlegget skal primært betjene innbyggerne i Mijas, Fuengirola og Benalmadena kommune, men det vil trolig være mange i innlandskommunene Alhaurin el Grande, Coin og andre som også vil benytte seg av det nye tilbudet. Spesielt siden det er så godt plassert ved siden av de store kjøpesentrene som besøkes regelmessig av beboerne fra innlandet. Så nå slipper alle i området å dra til Málaga, San Pedro og Estepona for å få kontrollert kjøretøyet.

Stasjonen som åpner på mandag den 25. april kl 7:30 ligger bak Lidl, nær Island, Jysk, Decathlon, Kiabi, Aki, etc. Adressen er: Poligono Industrial Molino del Viento, Camino Molino del Viento 16, 29651 Las Lagunas de Mijas (Malaga). Timebestilling på telefon: 902 70 27 27. Åpningstider: Mandag – fredag 07:30 til 20:30, lørdager 9 – 14. Du kan også enkelt kan gjøre en avtale via Internett: www.itvcita.com.

Stasjonen er utstyrt med den nyeste teknologien på feltet. Den har fem inspeksjonsbaner. To som er beregnet for lette kjøretøy, to er designet for alle typer kjøretøy, og en som er beregnet for motorsykler og mopeder.

ITV Mijas, strategisk plassert bak Lidl, ved siden av kystveien A7. Foto: Anja Erixon.

ITV Mijas, strategisk plassert bak Lidl, ved siden av kystveien A7. Foto: Anja Erixon.

Klikk for større kart.

Klikk for større kart.

Bare i Mijas kommune er det registrert 57.000 biler, hvorav ca 40.000 er personbiler, mer enn 7.000 er motorsykler og 6.000 mopeder. Dessuten er det 4.500 lastebiler og 500 i andre kategorier som traktorer, busser etc. Så det mangler ikke på arbeidsoppgaver for de som arbeider på den nye kontrollstasjonen.