Megafon Instagram

Investeringer på Costa Blanca

Den store spanske eiendomsutvikleren TM Grupo Inmobiliario fra Torrevieja investerer i to megabyggeprosjekter på Costa Blanca.

Playa Flamenca på Orihuela Costa

Playa Flamenca på Orihuela Costa

Selskapet har presentert en plan om å bygge rundt 1000 nye boliger i to nye prosjekt. Ett prosjekt i Benidorm og ett i Orihuela Costa. Det innebærer en total investering på 135 millioner euro, noe som er det største prosjektet i Alicante-provinsen siden eiendomsmarkedet kollapset for åtte år siden.

Når det gjelder Orihuela Costa, handler det om et område av Playa Flamenca, der det skal bygges mellom 600 og 700 nye boliger. Byggingen skal påbegynnes i 2017 og skal være ferdigstilt i 2019, til en kostnad på 100 millioner euro. Det er anslått at dette direkte og indirekte vil generere 5.000 nye arbeidsplasser.

Benidorm, Playa Levante. Foto: Josemanuel.

Benidorm, Playa Levante. Foto: Josemanuel.

I Benidorm blir det to nye høyhus med totalt 264 nye boliger. Leilighetene kommer til å være i prisklassen fra 210.000 til 280.000 euro. Skyskraperne skal bygges i området La Cala og investeringen i Benidorm vil være på 35 millioner euro.

Kilden for dette er den spanske avisen «Diario de la Vega en Costa Blanca» og de skriver dessuten at disse områdene sammen med Marbella er blant de områdene hvor det selges mest boliger i Spania i dag. Kysten langs Orihuela og Torrevieja er den fjerde største regionen i form av eiendomsinvesteringer etter Madrid, Barcelona og Costa del Sol.

 

Facebook Comments