Megafon Instagram

Innbrudd hos Nordic HD

nordichd logo 01Pressemelding fra Nordic HD Kundedata ikke på avveie.

Nordic HD´s servicekontor i Avenida del Albir 66, Alfaz del Pi ble utsatt for organisert tyveri onsdag kveld den 13. mai 2015 mellom 17:10 og 18:50. Tyvene tok med seg 3 stk Apple iMac datamaskiner som var plassert i kundesupport senteret og ca. 1000 euro i kontanter.

Det er tydelig at målet for denne handlingen var informasjon fra kundedatabasen da ingen av de andre datamaskinene, elektronisk utstyr eller andre verdifulle gjenstander ble stjålet.
Tyvene tok ikke med seg kabler, tastatur eller mus til de Apple iMac datamaskinene som ble stjålet.
Den daglige drift hos NordicHD.TV, og vår service fortsetter som normalt uten avbrudd.

Beskyttelse av kunde data.
Vi ønsker offisielt å bekrefte at vi er opptatt av at våre kunders personlige opplysninger er beskyttet da vi oppbevarer slik informasjon på sikre nettsky-baserte servere som også brukes av selskap slik som MasterCard, Visa og Google inc. Vår forpliktelse er å bruke de beste sikkerhetsrutiner og de mest avanserte krypteringsmetoder for å beskytte våre kunders informasjon. Apple iMac datamaskinene er også fjern-låst av Apple og kan derfor alldri bli gjenopprettet.

“Det er veldig merkelig for oss hvordan dette tyveriet ble utført. Det var flere verdifulle gjenstander på servicekontoret som hadde vært lettere å omsette / selge. Vi har mottat noen uoffisielle meldinger med trussler fra konkurenter i området som har vært her i 10 år eller mer, men vi tror ikke på gammel teknologi og monopol, så vi fortsetter å tilby våre kunder den beste kvaliteten og servicen som overhodet mulig”, sier CEO Temur Rakhimov i Nordic HD TV.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med vårt service-kontor på info@nordichd.tv