Megafon Instagram

Har ikke gitt opp pølsesalget i Albir!

dansk pølse

Danske røde pølser er ikke lengre tilgjengelig utenfor Danish Design i Albir
Foto: Wikipedia

Pølsevognen til Mads Rasch, som var satt opp ved inngangen til Albir, ved siden av Danish Design måtte desverre stenge på dagen. Begrunnelsen for stengingen, var et generelt forbud mot ambulerende utsalgssteder i kommunen.  Oppstarten ble ikke helt som forventet i Albir men dansken har ikke gitt opp forretningsdrømmen om å etablere en egen pølsevogn også i Alfaz del Pi.

-Vi har gått rundt med ideen om å sette i gang denne virksomheten over lang tid og vi gir ikke opp tanken om å tilby de nordiske innbyggerne i Albir deilige, danske pølser sier Rasch med et smil. Nå vil vi ta oss god tid til å se etter egnede næringslokaler i sentrum av Albir, avslutter initiativtakeren til pølse-utsalget.

Pølsevognen ved møbelhuset Danish Design i industriområdet Poligono Industrial Casa Grande midt i Torrevieja har nå også sin egen hjemmeside på Facebook. Du finner den ved å søke på »Pølsevognen i Torrevieja.»Pølseboden har mange stamgjester I Torrevieja og det er stor sansynlighet for at den også vil få stamkunder i Albir om han åpner utsalg. Nordmenn er jo kjent for å være glad i pølser og de danske pølsene er jo helt unike og ganske vanskelig å få tak i her i Spania. Det er mulig å kjøpe dem på Supermercado i Alfas, men det koster “flesk”

(kilde:spaniaposten.no) 

Facebook Comments