Megafon Instagram

Gratis internett og telefon

Med det amerikanske selskapet FreedomPop kan du ringe og surfe i høy hastighet på mobilen eller nettbrettet helt gratis, også i utlandet.

freedompopTelefonsamtaler, tekstmeldinger, surfe på internett og til og med internasjonale samtaler til 31 land (uten roaming), det høres nesten for godt til å være sant. Det er sant, men det finnes begrensninger. De første 300 minutter samtaletid, de 300 første tekstmeldingene og 300 megabyte per måned er gratis (tallene er foreløpige og kan bli endret). Deretter må du betale mellom 2 og 3 Euro ekstra for hver tjeneste. WhatsApp er imidlertid alltid gratis på FreedomPop uten noen begrensninger.

Tjenesten vil være tilgjengelig i Spania fra i sommer og de bruker Orange som nettverksleverandør. For å bruke FreedomPop må man kjøpe deres SIM-kort og det koster 5 euro. Deretter må man laste ned appen FreedomPop på sin smarttelefon eller nettbrett, som er tilgjengelig for både Android og iOS.

freedompop-kartI tillegg kan man også kjøpe lagringsplass, et internasjonalt telefonnummer, antivirus, online-tjenester og internasjonale samtaler.

Om FreedomPop

Selskapet ble stiftet i 2011 og startet sin virksomhet i oktober 2012. Hovedkontor ligger i Los Angeles, der de har 200 ansatte. De har også vært etablert i Storbritannia siden 2015 og der har de allerede over 100.000 brukere etter mindre enn 12 måneder – hvorav halvparten ikke betaler noenting for tjenesten. Totalt har de i dag drøyt 2 millioner kunder. Før lanseringen i Europa, har de blitt støttet opp av flere store selskaper. Fondet for Europasatsingen inkluderer 16,8 millioner US dollar.

Mer informasjon er tilgjengelig på selskapets spanske webside: www.freedompop.com/es

Facebook Comments