Megafon Instagram

Gallatid i Marbella

Sommer i Marbella betyr sol og sjø, sand og strand. Men også en mulighet for de rike og vakre menneskene til å skinne litt ekstra når mange festivaler, gallaer og veldedighetsmiddager avløser hverandre i de varmeste månedene.

The Beach Boys

The Beach Boys, foto: Wikipedia

Starlite Festival
I kveld arrangeres Starlite Festival, som i år topper med store navn som The Beach Boys. Sandra García-Sanjuán er grunnlegger, president og kreativ direktør for Starlite og sier at festivalen har et bredt publikum. Vi er ute etter både 25-år gamle kvinner, så vel som den 60 år gamle menn. Briter, svensker og spanjoler, ja alle er velkommen. Fellesnevneren er at kunstnerne er nummer én og vårt utvalg er så variert, i år har vi for første gang i tillegg opera i programmet, avslutter hun.

 Global Gift Gala
Årets første event ble avholdt sist helg av ingen ringere enn Eva Longoria og organisasjonen som bærer hennes navn, Fundación Eva Longoria, som arbeider med Latinske kvinner og barn. Dette solidaritetsgallaen kalles Global Gift Gala (Global gavegalla) og gjestene betalte 500 Euro for en billett. Gallaen fant sted på legendariske Hotel Gran Melia Don Pepe, som i år feirer sitt 50-årsjubileum.

Antonios middag
9. august skjer det kanskje mest etterlengtede begivenhet, veldedighetsgalla med Malaga-fødte Antonio Banderas som vert.

Banderas, som nylig ble separert fra Melanie Griffith, blir 54 år mens showet feires. Middagen er tilberedt av den kjente kokken Andoni Luis Aduriz fra Health House i Las Dunas. Gjestene betaler nær 1000 Euro for en natt med stjerne-glans.

Stjerner på scenen
En rekke konserter har Marbella også å tilby denne sommeren.

Denne fredagen gir Ricky Martin sin eneste konsert i spania, den 13. august kan publikum nyte Julio Iglesias sin vakre stemme og den 23. august holder Alejandro Sanz sin eneste konsert i hjemlandet.

Facebook Comments