Megafon Instagram

Fullt hus og live musikk

På Orihuela Costa like sør for Torrevieja ligger La Luna Restaurant & Bar, der svært mange nordmenn har kjøpt bolig og mange velger å feriere.

Irene er alltid blid og hjelpsom

La Luna skiftet eier for 11 år siden og drives nå av den alltid smilende og hjelpsomme Irene Primstad. Restauranten og Irene ble for alvor kjent da de var med på Hellstrøm Rydder Opp i 2010.

La Luna er ett av møtestedene for nordmenn i området Las Mimosas i nærheten av La Zenia, Orihuela Costa. Det er fredag kveld og hele restauranten er full av gjester som spiser og praten går livlig rundt bordene. Mens gjestene koser seg med middagen, spiller Andy opp til dans med kjente coverlåter og stemningen i restauranten er helt upåklagelig.

Nydelig mat og et sted med god atmosfære

IMG_9739-3

Stamgjestene gir restauranten topp karakter.

Ved ett av bordene finner vi Toril, Wenche, Terje og Trond. De er på ferie i Orihuela Costa og er akkurat ferdig med middagen. «Vi pleier å reise til Spania et par ganger i året og kommer altid innom La Luna fordi maten er så utrolig god. Spesielt biffen er nydelig. Men egentlig er all maten god her for eksempel lammeskanken eller de innbakte rekene. Dessuten er La Luna et veldig koselig sted.»

Wenche kan fortelle at hun feiret 60 års dagen sin her på La Luna for noen år tilbake og hadde med seg hele 39 gjester fra Norge. «Mens vi er i Spania reiser vi alltid på en eller annen utflukt for å se nye steder. Vi har blant annet vært i Madrid, Toledo og Cuenca.»

Fantastisk biff og et møtested for nordmenn

IMG_9687-3

Vi har bare godt å si om maten og atmosfæren her.

Ved et annet bord sitter venninnene Laila, Barbro og Grethe. Også de er stamkunder og har reist til og fra Spania i mer enn 20 år.

Latterens sitter løst hos de tre venninnene og de skryter maten opp i skyene. Biffen er helt fantastisk, sier jentene i kor. «Det må være Spanias beste biff. Det er god atmosfære og god service her. Irene har god kontakt med gjestene og ordner meste av praktiske ting hvis man behøver hjelp med noe og hun er alltid blid

Foruten den gode maten er det live musikk på hver torsdag, fredag og lørdag. I tillegg er det quiz på tirsdager og karaoke på onsdager. La luna finnes på Facebook her…

Denne kvelden er det Andy som spiller opp til dans på La Luna

Denne kvelden er det Andy som spiller opp til dans på La Luna

Facebook Comments