Megafon Instagram

To av de frivillige ved den norske casetaen i Fuengirola

Vi har snakket litt med to av de mange som jobbet frivillig i den norske Casetaen under årets Feria de Pueblos og dermed var med på å gjøre årets feria de Pueblos i Fuengirola til en hyggelig opplevelse for de mange besøkende.

Tom Jensen

Tom Jensen

Hva heter du: Tom Jensen
Hvor bor du: Jeg bor i Bergen, men har også en leilighet her i Fuengirola, så jeg er her ganske ofte.
Hvor mange dager har du jobbet her: Hver dag hele uken
Hva gjør du her i Casetaen: Alt mulig. Jeg har jobbet i kjøkkenet, i baren og der det behøves. Jeg har også vært med på å skaffe laks og ørret som har blitt servert her i løpet av disse dagene. Lerøy har sponset oss med masse fisk.
Har du vært og sett på resten av arrangementet: Jeg har sett litt, men jeg har vært her i 9 år på rad så jeg har sett ganske mye av feriaen i fra før.
Hva er det du liker best ved Feriaen: Folkelivet. Jeg liker å se så masse glade folk som koser seg og nyter alle opplevelsene.
Rakk du å se noe av paraden i dag: Ja jeg sto i baren og jobbet, så jeg hadde god utsikt over paraden.
Hvilket land likte du best: Damene fra Brasil.
Hva har du tenkt å gjøre de to siste dagene: Jobbe, jobbe, jobbe. Det er første gangen jeg er med på å jobbe i Casetaen og vi skal gjøre det enda bedre neste år. Vi har masse vi kan forbedre og vi har allerede begynt å se på hva som man kan endre på. Min jobb blir å skaffe sponsorer.
Det høres helt fantastisk ut. Da sees vi til neste år. Tusen takk for praten. Det gjør vi. Selv takk!

Nina Simarud

Nina Simarud

Hva heter du: Nina Simarud
Hvor bor du: Jeg bor i Benalmadena
Er det første gangen du er med her: Det er andre gangen. I fjor jobbet jeg litt inne også og lagde mat og ryddet. Jeg jobber egentlig på den norske skolen, så er det noen ildsjeler som henter inn frivillige fra det norske miljøet og planlegger når man skal ta vakter.
Hva gjør du her i dag: Jeg steker vafler for å hjelpe til litt. Så her serverer vi vafler med brunost, pølser med brød og fiskeburgere. Og så har vi mer mat inne i lokalene. Men vi har litt problemer med vaffelsteikingen i dag fordi sikringene går hele tiden.
Har du vært å sett på resten av arrangementet: Ja for et par dager siden var vi litt rundt omkring. Da var vi på den japanske casetaen og spistesushi og i kveld skal vi danse. Da skal vi danse litt i Cuba og Tyskland og ellers der det er liv.
Hvilke opptredener har du sett som var bra: Martine Kraft i den norske Casetaen – det bare må man få med seg. Og så så vi noe keltisk folkedans i den engelske casetaen.
Hva syntes du om årets parade: Jo den var bra den.
Hva slags mat har anbefaler du her: Jeg er veldig glad i gresk mat, så jeg er alltid innom den greske casetaen og så liker jeg grillcasetaen til Argentina. Den er det ingen som slår. Helstekte dyr, deilige pølser og masse annet godt.
Takk for praten og kos deg videre på Feriaen. Takk det samme.

Facebook Comments