Megafon Instagram

Fortauene blir okkupert

Fotgjengere i Torrevieja klager over at byens restauranter og kafeer legger beslag på fortauene.

torrevieja-fortauKlager
Beboerne har klaget på det i stort antall ved å henvende seg til den lokale avisen «Información». De har klaget over dårlig tilgjengelighet av fortau og de ofte må gå ut i gaten for å komme forbi bord og stoler. Problemet forventes å øke når sommersesongen nærmer seg og flere mennesker oppholder seg utendørs.

Gjentatt atferd
Det er ikke første gang det klages på dette fenomenet, da det samme skjedde i fjor. Da reagerte kommunen ved at det lokale politiet gjennomført undersøkelser og bøtela restauranter. Restaurantene har sine gitte antall kvadratmeter de kan bruke, men de prøver ofte å strekke grensene.

Gjelder også stranden
Det er ikke bare fortauene det handler om, men det er det samme med strandpromenaden og også selve stranden. Hvis det ikke blir en umiddelbar forbedring så forventer det lokale politiet at de vil bli tvunget til å utvide kontrollene.

torrevieja-calle

Oppførselen til restauranter og andre bedrifter med å okkupere offentlige områder er ikke noe som bare skjer i Torrevieja. Det er en ikke uvanlig hendelse i mange steder langs hele den spanske kysten, det som er annerledes er hvordan det blir håndtert lokalt.

Facebook Comments