Megafon Instagram

Forsikring fra Kaas og Kirkemann i Spania

Tenk deg at du kommer hjem til tom leilighet etter en kort reise til Norden. Eller at du står ved veikanten et sted midt i Europa, med hjertet i halsen. Hele venstre forskjerm er revet vekk og lykta er knust. Du vil forklare, men den sinte mannen forstår deg ikke. Du hører sykebilen i det fjerne, og lurer på om du kanskje kan være skadet.

Men tenk deg videre at du kan ha en å ringe til som snakker ditt språk og kan alt om forsikringen din. Agenten ringer bilverkstedet ditt, kranbilen og ordner rask legebehandling ved et privat sykehus. Du slipper å skrive skademeldingen din alene, for agenten din er tilgjengelig og veileder deg igjennom.

–          Det er når du står midt i det at du merker forskjellen, Sier Pernille Kaas. Vi tilbyr ikke bare forsikring, men også nødassistanse uten tillegg i prisen. Våre agenter er velutdannet innen spansk forsikring og snakker et nordisk språk i tillegg til engelsk og spansk. Vi har tre heltidsstillinger som tar seg av skadebehandling, og de gjør en kjempeinsats, sier hun stolt.

(artikkelen fortsetter under bildet)

kaas-kirkemann-team

Kaas & Kirkemanns team. Alle agentene har 2-3 års utdanning innen spansk forsikring og snakker et nordisk språk i tillegg til spansk og engelsk.

Pernille Kaas er dansk. Hun er eier av byrået Kaas og Kirkemann, og har drevet forsikringsmeglervirksomhet  i Spania siden 1996, så hun kan markedet ut og inn. Kaas og Kirkemann samarbeider med ti uavhengige forsikringsselskaper med forskjellig ekspertise  som alle vet de må være ytterst konkurransedyktige både på pris og innhold. Fra hovedkontoret i Fuengirola tilbys skandinaver de beste forsikringspakkene som enhver tid finnes på det spanske markedet.

–          Her i Spania er det ikke slik som i Norden, at kundene forhandler direkte med forsikringsselskapene, sier hun.  Ofte forhandles avtaler gjennom frie forsikringsmeglere som oss. Slik blir markedet konkurransestyrt, og man får veldig gode vilkår. Vi har håndplukket våre samarbeidspartnere etter konkurransevilkår og pålitelighet. Slik kan vi tilby de beste forsikringspakkene til våre nordiske kunder. Vi kombinerer alle typer forsikringer. Bil-, bolig-, ulykke-, helse-, reise- eller ervervsforsikring. Kundens situasjon står sentralt når vi forhandler frem pakkeløsningene. Det spiller ingen rolle om du er bostedsregistrert i Spania eller bor i Norden og bare ønsker å forsikre en ferieleilighet. Vi har oversikt over regelverkene og tilbyr løsninger som dekker alle forsikringsbehov.

De fleste spanjoler som har mulighet til det har også en privat helseforsikring. Det er ikke fordi det offentlige tilbudet er dårlig, men den forebyggende helsebehandlingen kun kan kjøpes privat og er relativt kostbart. Dette alene kan gjøre det lønnsomt å ha en privat helseforsikring.

–          Som frisk vil man kanskje også gå regelmessig til helseundersøkelse, ta mammografi eller forsikre seg om at helsa er bra. Dette tilbudet får man bare gjennom det private helsetilbudet i Spania. Det er ofte avgjørende å være tidlig ute når det gjelder sykdom, sier hun.

–          Velger du å kontakte oss garanterer vi deg de beste forsikringsløsningene, lettfattelige dokumenter og  en forståelig gjennomgang. Også er tilbudsprosessen selvfølgelig uforpliktende, avslutter Pernille Kaas.

 

 

Facebook Comments