Megafon Instagram

Feriaen i Málaga står for døren

Den største festen på Costa de Sol varer en uke, fra lørdag 16 august til lørdag 23. august.

Men det som mange ikke vet er at den spektakulære åpningsseremonien allerede er på fredag kveld.

Feria i Malaga

Glade mennesker under Feriaen i Malaga

Innvielse
Fredag ​​15 august kl. 22:50, er det den tradisjonelle åpningsseremonien av ferian ned på stranden i Málaga (Malaqueta). Denne gangen er det den populære komikeren Manolo Sarria som stiller til start. Manolo er malagaboer og har mange strenger å spille på. I tillegg til å være komiker og skuespiller, er han ofte leid inn som programleder for flere TV-kanaler. Deretter opptrer Andy & Lucas kl 00:20. De er veldig populære med sin flamenco-inspirerte popmusikk.

Hva det handler om
Ferian i Málaga regnes som en av verdens største gatefestivaler og er en fargerik opplevelse. På dagtid fester folk i gatene i sentrum, først og fremst i den gamle bydelen og nede ved havnen. På kvelden er festlighetene flyttet til feriaplassen hvor det er full fart til soloppgang hver dag. Det går shuttlebusser fra sentrum til feriaområdet slik at det er lett å komme frem og tilbake.

Det finnes mange flotte artister under ferian, programmet er tilgjengelig her.

Feria Malaga 2014

Dekorasjoner i Malaga under Feriaen

Tips
Ferian har millioner av besøkende hvert år, bare på lørdag ankommer 66.000 mennesker med fly. Tre store cruiseskip med over 6000 passasjerer også ankomme i løpet feriauken. I tilknytning til feriaplassen er det absolutt en stor parkeringsplass, men det er smart å ikke ta bilen i løpet feriauken. Lokaltog er et mye bedre alternativ, mange velger å parkere gratis på Plaza Mayor, og deretter ta toget den siste biten inn til byen.