Megafon Instagram

Feriaen i Fuengirola er i gang

Folkedrakt fra Brasil

Folkedrakt fra Brasil

Den internasjonale feriaen i Fuengirola starter som alltid rolig. Det er vanlig arbeidsdag her i byen selv om en del butikker og bedrifter holder stengt i løpet av disse dagene slik at de ansatte kan nyte Feriaen til fulle.

Dette er en av årets morsomste opplevelser på Costa del Sol, Malaga – en fest som hyller alle nasjonalitetene som har valgt å bosette seg i lille Fuengirola. Her kan du oppleve mat, musikk, folkedrakter og dans fra de ulike nasjonene som stiller ut. Som alltid er det god feststeming i løpet av disse hektiske dagene og det forventes rundt 1.000.000 besøkende til Feriaen i år.

Her kan du oppleve gresk folkedans mens du nyter tradisjonell gresk mat, sushi fra Japan, spansk flamenco, Hula-Hula dans fra Hawaii, magedans fra egypt, fantastiske danserytmer i den Dominikanske republikk, utsøkt grillmat fra Argentina,  irsk øl med riverdance og så videre og så videre.

Norges Caseta ble meget populær i fjor på grunn av den gode live musikken som ble fremført så gjenstår det å se om de klarer å toppe fjorårets suksess. Vi vet i hvertfall at det skal være en fantastisk konsert i kveld kl 2100 i den norske casetaen.

Her litt bilder fra første dag på feria de los pueblos i Fuengirola. Vi kommer med flere bilder og filmer i morgen.

Panamahatter

Panamahatter

En mojito fra cuba

En mojito fra cuba blir til

Marokko

Marokkanske klær med tradisjonelle mønstre

Folkedrakter fra Hellas

Folkedrakter fra Hellas

Argentinsk grill

Argentinsk grill

Cuba libre bardisk

Ferske råvarer i den cubanske baren

Aragon

Maten fra Aragón ser fantastisk ut

Facebook Comments