Megafon Instagram

Eva Longoria i Marbella

Når Hollywood-stjernen Eva Longoria inntok stranden i en liten blå bikini, var hun sikker på å skape overskrifter, men den viktigste grunnen til Marbellabesøket var et veldedighetsarrangement.

eva-longoria-marbella-2-200x300Skuespilleren reiste i forrige uke til Marbella for å være vertinne for veldedighetsgallaen «Global Gift Gala». Global Gift Foundation er en filantropisk ideell organisasjon hvis hovedmål er å skape en positiv innvirkning på kvinner, barn og familiens livsstil hos de som bor i en vanskelig situasjon. Organisasjonen har kontorer i Urb. Dama de Noche, Marbella og i Beverly Hills, Los Angeles (USA).

Gallaen ble avholdt på Hotel Don Pepe og var godt besøkt av mange kjendiser. Gallamiddagen som ble servert på den rimelige prisen på € 500 hadde blitt tilberedet av Michelin-kokkene Tarn Diego Guerrero og Diego del Río, mens dessertansvarlig var konditor Jean-Philippe Darcis.

Men besøket var ikke bare «business». Eva tar også noen dager med avslapning på stranden og shopping. For de som ønsker å se mer av Hollywood-stjernen image, har hun satt opp ganske mange bilder på sin Instagramkonto.

eva-longoria-marbella-1

Eva Longoria på stranden i Marbella

Facebook Comments