Megafon Instagram

Enken etter Kong Fahd besøker Marbella

Kong Fahds enke er fortsatt trofast mot Marbella

Kongeskip i Marbella

Shaf med Lady Haya i bakgrunnen
Foto: Mikael Backlund, Erixon Consulting

Al Jawhara Al Ibrahim kom for et par dager tilbake til Marbella, både på land og til sjøs. Hun bor i det Saudiske kongelige palasset i Marbella og bruker den saudiske kongefamiliens skip «Lady Haya» i Puerto Banus. Skipet er registrert i Cayman Islands, men er normalt fortøyd i Puerto Banus i Marbella. «Lady Haya» ble sjøsatt i 1981 og er 65 meter langt, tar 16 gjester og har et mannskap på 21 mann. Interiøret overlater ingenting til tilfeldighetene siden det er laget av den kjente designeren Terence Disdale.

Naboskipet er den litt mindre, men like luksuriøse «Shaf» som er den Saudiske prinsen Salman Bin Abdulaziz Al-Sauds flytende palass. «Shaf» også sjøsatt i 1981 og er 53 meter lang, tar 14 gjester med et mannskap på 12 mann.

Al Jawhara Al Ibrahim var gift med Kong Fahd, som døde i august 2005, hun var kongens fjerde kone og hans favorittkone. De hadde en sønn, Prince Abdul Aziz bin Fahd som er den yngste av kongens sønner. Hun er høyt respektert og ansett for å ha stor innflytelse i det Saudiske kongehuset.

Salman Bin Abdulaziz Al-Saud er Kong Ibn Sauds 25. sønn og halvbror av den nåværende kongen. Han er kronprins og visestatsminister i Saudi-Arabia og landets forsvarsminister. Han er en del av kjernen i den saudiske kongefamilien, og tilhører dermed ledelsen i Saudi Arabia.

Facebook Comments