Megafon Instagram

Dreamlineren hadde sin jomfrutur i Malaga

Norwegians nye dreamliner i Malaga

Meget hyggelig kabinpersonale

Norwegian sitt nyinnkjøpte dreamliner hadde sin jomfrutur i dag, og flyturen gikk fra Malaga til Oslo. Mange passasjerer ble nok overrasket når de steg inn i Norwegian-flyet og oppdaget at flyet var mye større enn det pleier å være. Dreamlineneren er jo, som alle sikkert allerede har fått med seg, ganske så enorm, med to midtganger gjennom hele flyet og 9 seter i bredden. I den fremste delen av flyet er det meget romslig mellom setene. Det er også en anelse større plass på toalettene.

Kabinpersonalet ønsket oss velkommen ombord og smilte fra øre til øre under hele flyturen og annonserte at flyet hadde blitt høytidelig døpt av brannbilene på flyplassen.

Det er mange tekniske fasiliteter i dreamlineren som langdistansepassasjerene garantert vil få glede av i fremtiden. Blant annet er det installert en Android-basert underholdnings-brett på hvert flysete. Der kan man se filmer, høre på musikk, spille spill, eller se flyreisen fra cockpit-perspektiv i sanntid. Undertegnede forsøkte seg på sjakk og måtte se seg slått av spillenheten flere ganger. Under hvert sete er det strømuttak slik at man kan lade PC og mobil under flyreisen.

spill dreamliner

Megafon – Dreamliner 1-0

Dreamlineren bruker mindre drivstoff enn den gamle flyparken som Norwegian har, og de flyr også en del raskere. Reisen fra Malaga til Oslo gikk på 3,5 timer. Dreamlineren har en bedre trykk-kabin slik at man ikke påvirkes så mye under avgang og landing. I tillegg er ikke luften så tørr ombord som i de eldre flyene, noe som kabinpersonalet kunne fortelle at de gledet seg stort over.

Flyet skal på et senere tidspunkt inn i langdistansetrafikk til usa og asia, men nå holder personalet på å lære seg flytypen å kjenne, og under denne innlæringsfasen vil Dreamlineren ha noe flyvninger mellom Oslo og Alicante samt Oslo og Malaga. Er du riktig heldig ender du kanskje opp med å fly dreamliner du også i sommer.

Facebook Comments