Megafon Instagram

Dansefestival i Torrevieja

Denne helgen vil gatene i Torrevieja være fylt av dansere. Dansefestivalen Cuerpo Romo ble første gang arrangert i Madrid i juni 2015 og nå er det Torrevieja sin tur.

torrevieja-dansefestival-2016Festivalen foregår den 2, 3 og 4 september og det vil være dans i gatene, workshops, fotokurs, møte med koreografer og arrangører. Det er den kommunale instituttet for kultur sammen med dansekompaniet Elías Aguirre står som arrangører.

Det handler om samtidsdans i alle sine former. Ett av målene med festivalen å gjøre dans tilgjengelig for alle barn, ungdom og voksne. De vil bevise at asfalt er et godt grunnlag for dans.

Den offisielle åpningen vil foregå på strandpromenaden Paseo Juan Aparicio på fredag kl 19. Der vil også mange av elementene på programmet finne sted. Workshopen er i kultursenteret «Centro Cultural Virgen del Carmen» hvor det vil være profesjonelle dansere som underviser – alt er helt gratis for alle.

torrevieja-dansefestival-dansere

Når det gjelder workshopene, så er de gratis, men ettersom antallet deltakerne er begrenset for hver workshop du må melde deg på. Det gjøres ved å sende en e-post til tallerescuerporomo@gmail.com der du skriver en personlig grunn for hvorfor du ønsker å delta og så skriver du hvilken workshop i emnefeltet (se program under).

Her finnes det komplette programmet for festivalen (PDF-format).

Facebook Comments