Megafon Instagram

Costa Blancas fjellvandrere

Det finnes en stor gruppe mennesker som møtes to ganger i uken for å nyte fotturer i Costa Blanca-regionen i Spania.

costablanca-vandringDet er en engelskspråklig gruppe, og de kaller seg på Costa Blanca Mountain Walkers (CBMV), og alle er velkomne til å delta. Konsernet er ikke formelt registrert som en klubb og er ikke koblet til noen organisasjon, derfor ingen medlemskap, abonnement eller spesielle regler. Alle blir bedt om, men for å gjøre en frivillig innsats for å dekke kostnadene av deres hjemmeside. Årets frivillig bidrag er satt til 3 Euro per person per år, som en kvittering og en takk for at du har betalt får man en nøkkelring med gruppens logo.

De turgåere som fungerer som leder har ingen formell opplæring og tar ikke ansvar for sine turkamerater, så all vandringen skjer helt på egen risiko. Men alle anstrengelser er selvfølgelig gjort for å sikre at turene blir vellykkede for alle deltakerne. Gruppen er heller ingen nykommer, men feiret sitt 25-års jubileum i 2012.

Alle som er interessert i å delta kan finne all informasjon om gruppen, stier, kommende fotturer, hvordan man oppfører seg mm. på en meget informativ nettside: http://www.cbmwalkers.org
De har også en Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/cbmwalkers/

costablanca-vandrere