Megafon Instagram

Costa Blanca i Paris

Turismen på Costa Blanca fremmes på reiselivsmesse i Paris – IFTM-TOP RESA 2014

IFTM – messe

IFTM – messe 2014

Messen begynte 23. september og varer i fire dager, til 26. september. Det er en internasjonal messe for spesielt den franske reiselivsnæringen. Messen ble etablert i 1978 i Deauville, i 2008 flyttet den til Paris, hvor det raskt vokste til å bli omfattende for business, turisme, underholdning og arrangementer. I fjor deltok mer enn 1300 reiselivsrelaterte selskaper fra rundt 160 destinasjoner over hele verden.

Turistrådet for Alicanteprovinsen, El Patronato Provincial de Turismo de la Diputación de Alicante, har sørget for at Costa Blanca har fått en fremtredende plass i det spanske nasjonale messen administrert av Turespaña (Instituto de Turismo de España). Tursistrådet i Alicante mener at messen er en nøkkel for reiselivsbransjen fordi det bringer sammen alle involverte aktører, fra turoperatører og reisebyråer til flyselskaper og eventbyrå.

Frankrike regnes som en av de viktigste markedene for Alicanteprovinsen, spesielt i juli og august, spesielt for kystdestinasjoner. I dag er det gode flyforbindelser, fordi flyselskapene Vueling, Easyjet og Ryanair har daglige avganger mellom Frankrike og Alicante-Elche, i henhold til turistrådet i Alicante.

costa blanca turisme

En måke i Costa Blanca
Foto: Pixabay