Megafon Instagram

Centro Nordico – Velkommen til et Nordisk Business Centre

Centro NordicoCentro Nordico ligger i kommunen Mijas Costa, men ligger geografisk mellom to kommuner, Mijas og Fuengirola, men tilhører offisielt kommunen Mijas Costa, Fuengirolas nabokommune.

Det er et lite kommersielt sentrum på grunn av sin beliggenhet mellom to store bilselskaper og en av de viktigste handlegatene i området , med møbelbutikker, teppebutikker, bilforretninger, restauranter og delikatesseforretninger svært godt posisjonert for et rent kommersielt grunnlag. Senteret ble bygget i 1989 av folk fra Nord-Europa, med opprinnelse fra Sverige og Danmark og derfor er Centro Nordico et naturlig valg for senterets navn.

Senteret ble laget for å inneholde forskjellig typer små bedrifter og butikker. Derfor vil du her kun finne mindre lokaler og kontorer, blandet med noen større lagringsområder.

Skal du kontakte administrasjonen, så er deres arbeidstid begrenset til mellom 14:00-17:00 hver dag – mandag til fredag​​.

Her finner man en blanding av alle typer små og mellomstore bedrifter inkludert telekom, forsikring, reisebyrå, damefrisør, skjønnhetssalong, aircondition, design og markedsføring, og padle, tennis, golf – alt som du kan finne her i henhold til samme tak og en asiatisk Thai Restaurant, med dagens meny fra € 5,90 (12:00-16:00) og takeaway service.

Senteret har i dag få noen ledige lokaler for småbedrifter. Slå på tråden hvis du behøver forretnings eller kontorlokaler. www.centronordico.com

Facebook Comments