Megafon Instagram

Carrefour ansetter personale til julestria

Varehuskjeden Carrefour ansetter 5800 mennesker før julehandelen. Jobbene er spredt over hele Spania, men bare i Andalusia ansettes det 1300 personer.

carrefour-hylleStillingene er tidsbegrensede for julehandelen, frem til trettendedag jul. Kandidatene må ifølge selskapet ha en klar markedsorientering og sans for kundeservice og ha evne til å arbeide i team.

Men selskapet har også et mål om å konvertere alle tidsbgrensede kontrakter til faste kontrakter. For 2015 satte de målet å konvertere 3000 kontrakter. Frem til september 2.128 kontrakter ble omgjort til permanente kontrakter. De kommer i år til å nå sitt mål om at 85% av arbeidsavtalen skal være permanente.

Profilen til de som søker arbeid på Carrefour er veldig variert, men de fleste er unge mennesker som søker på sin første jobb. For å være kvalifisert må man selvfølgelig beherske spansk og de som ønsker å søke jobb på  Carrefour kan man lese mer og sende sin CV via denne siden.

carrefour-entre

Alle bildene i denne artikkelen er fra åpningen av Carrefours kjøpesenter i Mijas Costa, stedet der Euromarket tidligere lå. Dette kjøpesenteret er 10.600 kvadratmeter, og det gir arbeid til nesten 400 personer. Åpningen var den 22 /1-2014 for inviterte gjester og dagen etter ble butikken åpnet for publikum. Foto: Erixon Consulting

Facebook Comments