Megafon Instagram

Økende interesse for å effektivisere billettsalget

– «Det er et privilegium å få lov å samarbeide med så mange spennende og ulike arrangører om temaet markedsføring og salg», sier Jarle Ørnebo.

jarlepåsykkel 1200 2 pix

Selskapet Scancode AS leverer et fremtidsrettet teknologisk verktøy for markedsføring via Internett, beregnet for store og små arrangører og butikker som driver med markedsføring og salg av billetter, tilbud og kuponger via Internett og Mobil.

Jarle Ørnebo har siden 2009 drevet Scancode AS. Ørnebo oppdaget teknologien for å lese strekkoder via LCD skjerm. Med solid bakgrunn fra Internettbransjen og stor faglig interesse for internetteknologi, varte det ikke lenge før han så mulighetene for å skape en egen plattform og et eget markedsføringsystem på nettet.

Print

Avleser billetter og kuponger på en enkel måte
Ved å kunne foreta bestillinger via mobil og internett så kan man både registrere persondata, ta betalt, og distribuere billettene på en kostnadseffektiv måte. For arrangører og butikker vil de kunne avlese kuponger og billetter via egen mobil eller PC, og få full oversikt over resultatene av de ulike aktivitetene.

Den store fordelen er opparbeidelse av kundedata, som kan gjenbrukes på flere ulike måter, gjerne gjennom nyhetsbrev, bruk av fordelskort på mobil og invitasjon til nye arrangementer. Forskjellen på Scancode og andre tilbydere er den kostnadseffektive teknologiske plattformen, i tillegg til en del merverditjenester.

– ”Vi tar for eksempel kun betalt pr. transaksjon og er derfor billigst på markedet”, sier Jarle Ørnebo, som legger til at kundene får alle tjenestene samlet i et system.

Økende interesse for å effektivisere billettsalg
– Det er en positiv utvikling her i Spania, og vi har mange ting på gang fremover. Nå står vi bl.a. overfor D.D.E konsert i Torrevieja den 11. Oktober, proklamerer Ørnebo. – I tillegg til billettene selger vi bussbilletter, hotellopphold og T-skjorter til arrangementene. Vi samarbeider med flere norsk/spanske arrangører bl.a. Spansk-Norske dager som starter i November. I tillegg kommer teater, konserter, idrettsarrangementer og for ikke å glemme Standup show på Costa Blanda. Scancode har foreløpig tilstedeværelse i Norge, Sverige, Nederland og Spania.

Det beste med å jobbe med Scancode er alle de morsomme og ulike arrangementene. – «Det er et privilegium å få lov å samarbeide med så mange spennende og ulike arrangører om temaet markedsføring og salg», sier Jarle Ørnebo.

De fleste arrangementene til Scancode finner på hjemmesiden www.scancode.es eller www.scancode.no

Fakta om billettsystemet Scancode
Scancode håndterer alt som har med billetter til arrangement. Fra å registrer arrangementet, lage billetter, ta betalt fra kunden og validere ved inngangen. Fordelen systemet er at du kan slippe å skrive ut billetten på printeren, i stedet tar du med din telefon og viser frem kupongen med strekkoden som du mottok på SMS, eller dokumentet du fikk via E-post.

Når en integrerer sms og e-post distribusjon i et system, finner vi uante integrasjonsmuligheter mellom brukere og tilbydere. Alt fra konserter, møter, treffsteder, markedsaktiviteter og effektiv kommunikasjon. Dette gjelder før, under og etter et arrangement. Her inngår også nyhetspublisering på nett, markedsføring i sosiale medier og utsendelse av nyhetsbrev på e-post. For mobil distribusjon gjelder utsendelse av sms, mms og mobile nettsider, samt egne kodeord i markedsføring som sms “konsert” til “1963″.

Facebook Comments