Megafon Instagram

Badevakter på Torreviejas strender

Siden sist helg er det nå Røde Kors personell ved Torreviejas strender og utsiktstårn, men det er ennå ikke fullt bemannet.

torrevieja-badevakter

En av Røde Kors’ førstehjelpshytter i Torrevieja

Det er totalt 26 livredderposter og ni hytter for førstehjelp på kommunens strender, alle drevet av Røde Kors til en kostnad for kommunen på 450.000 euro. Tjenesten startet i en mer begrenset grad allerede sist helg. Den 20. juni økes bemanningen til 44 personer og fem av førstehjelpshyttene åpnes. Den 29. juni økes bemanning til full styrke, det betyr at 75 personer og at alle hyttene vil være bemannet. Tjenesten kjører syv dager i uken fra kl 11:00 til 19:00.

Det er også en fullt utstyrt ambulanse, flere beredskapskjøretøy og to hurtigbåter i beredskap.

31. august reduseres arbeidsstokken til 44 igjen, og fire av hyttene vil bli stengt ned. Den 20. september stopper tjenesten for sesongen.

cruz-roja-ambulanse

Røde Kors ambulanse

De ansatte i Røde Kors lover at de vil nå de badende og solende i nød innen maks fem minutter. I hyttene er det et imponerende utstyr til medisinsk behandling. I hyttene kan du også be om identitetsarmbånd for barn og eldre, slik at badevakter lett kan nå foreldre eller slektninger av bortkomne eller forvirrede badegjester.

Røde Kors tilbyr ikke bare livredning, men kan også hjelpe funksjonshemmede badende på strendene i Los Naufragos, Los Locos og Piscinas Natur på Paseo Juan Aparicio. De som har begrenset mobilitet kan også be om transport til stranden ved å ringe Røde Kors på tlf. 965 711 818 i juli og august. Tjenesten er helt gratis og, selvfølgelig, får du også gratis transport tilbake.

Facebook Comments