Megafon Instagram

Audi velger Marbella

Audi velger Marbella for den internasjonale lanseringen av sin nye TT-modell

Audi-TT

Audi TT
Foto: Wikipedia

Mer enn 500 journalister fra fem kontinenter besøker Marbella i september, dessuten besøkes byen av 60 personer fra ulike Audi forhandlere rundt om i verden. Det dreier seg om ledere fra alle de europeiske landene, men også fra mer fjerntliggende steder som Kina, Russland, New Zealand, Singapore og USA. Arrangementet begynte den 2. september og vil vare fram til 26. september, alt i den største diskresjon med bare inviterte gjester.

Audi har etablert sitt hovedkvarter på den prestisjetunge Marbella Club Hotel, hvor gjestene bor og til og med stifte den første bekjentskapen med bilene. Mer avanserte kjøretester blir deretter utført på Ascari Race Resorts bane utenfor Ronda som med sine 5.425 meter er Spanias lengste bilbane og trolig også den beste. Etter ferdigstillelse av banekjøringen får de besøkende lov til å kjøre bilene tilbake til Hotel Marbella Club.

Audi har avstått fra å kommentere dette, men kilder i selskapet har nevnt at valget av Marbella for dette arrangementet avhenger av flere faktorer. Blant annet garantert godt vær, utvalget av hoteller samt nærhet til den store banen på Ascari Race Resort. Audi setter også pris på nærheten til Málaga internasjonale lufthavn, samt et hyggelig og vakkert miljø i Marbella.

Facebook Comments