Megafon Instagram

Årets flamencomote

Med tre måneder igjen til Sevillas april-feria er det nå tid for presentasjon av årets flamencomote. Det gjøres på tradisjonelt vis på en stor internasjonal messe.

simof-pilar-veraDet er den 22. utgaven av denne store motemessen «Simoff 2016». Under fjorårets Simoff deltok mer enn 60.000 mennesker og det er den eneste messen av sitt slag i verden. Delvis er det en utstilling av flamencomote, og tilbehør som smykker, kastanjetter, sko, etc. Totalt er det 70 utstillere i den kommersielle delen.

I tillegg pågår det et utvalg av aktiviteter. Kosmetikkselskapet Max Factor viser de nyeste trendene i makeup og det er profesjonelle makeupartister som viser hvordan det skal se ut. Men det mest interessante er selvfølgelig, alle motevisningene på catwalken.

27 profesjonelle modeller vil vise over 1200 flamencokjoler fra 35 ulike designere og bedrifter. Modellene er stylet av den verdenskjente stylisten Paco Cerrato.

simof-cristina-garciaBlant deltakende designere kan nevnes

Lina og Pilar VERA Molina Moda Flamenca, Loli Vera, Ana Morón, Aldebaran, Margarita Freire, Arte y Compas, Trinitrán, Patricia Pajares Bazarot, Javier García, Sara de Benítez, Pilar Rubio, Atelier Rima, Cristina García, Sonia og Isabelle, Carmen Latorre , Hermanas Serrano, Rosapeula, Carmen Vega, Amparo Pardal, Álex de la Huerta, Maria de Gracia Rodríguez, Antonio Manuel Gutierrez, Isabel de Vargas, Veronica de la Vega, Andrew Pocrid, Miriam Galvin, Ernesto Sillero, El Abanico Artesanía, Inés de la Fuente, Aránega, Yolanda Rivas og Pedro Bejar, vinneren av den nyeste utgaven av Young Designers Contest.

Det er også en rekke virkelig kjente modeller som viser seg på catwalken. Blant annet Eva Gonzalez, Desiré Cordero, María José Suárez og Noelia López.

Hvor og når

SIMOF 2016 SALÓN Internacional de MODA FLAMENCA
El Palacio de Exposiciones y Congresos de Sevilla, i paviljong 2
4. til 7. februar 2016.
Åpningstider:  Torsdag 12:00 til 22:00, fredag, lørdag og søndag 10:30 til 22:00

Man tar seg enkelt til kongresspalasset med lokal buss nr 27 eller toglinje C4.
Hvis du kjører bil er GPS koordinatene Breddegrad: 37.405, 4 grader – Lengdegrad: 5.931315 grader.

Entré til messeområdet er € 5 og hvis du ønsker å se catwalken koster det 10 €. Barn under 7 år gratis.

simof-2016

Mer informasjon på nettstedet til SIMOF 2016.