Megafon Instagram

1000 HD i Alfaz del Pi

Mer enn tusen Harley Davidson motorsykler er forventet å slutte opp søndag den 14. juni, når Fun Day feires i Alfaz del Pi på Costa Blanca.

fun-day-eagleDet er den lokale foreningen C. Costa Blanca (Asociación de propietarios de Motos marca Harley Davidson), som organiserer arrangementet. Fun Day (Día de Diversión) er et årlig arrangement som er litt som julaften for de som er interessert i motorsykler, og er det største MC treffet i Valenciaområdet med mange spektakulære motorsykler.

Arrangmentet starter kl 09.30 på søndag den 14. juni, og det er gratis gratis adgang med en frivillig registrering på 10 euro. Ved å registrere seg får man en t-skjorte, en souvenir og drikke. Det er et populært arrangement for alle turister i området. Du kan gå rundt og se og fotografere alle motorsyklene, handle i bodene med MC tilbehør, samt nyte mat og drikke i området. Det er også en scene hvor det blir forestillinger, inkludert en spektakulær duell mellom tre virtuoser på elektrisk gitar.

fun-day-alfaz-del-piAlt foregår i Parque de los Eucaliptos, Oscar Espla Avda del Albir. Ved middagstid, organiseres en motorsykkelkortesje langs kysten.

Arrangementet er organisert for å samle inn penger til MC foreningens ordinære samfunnsengasjement. Denne gangen vil pengene gå til senteret «Make a Smile» i Relleu. Det er skole, gård og servicesenter for funksjonshemmede og sosialt ekskluderte jenter og gutter.

fun-day-alfas

Fun Day, arkivfoto fra et tidligere arrangement.