Megafon Alicante, Spania Costa del Sol, Spania Gran Canaria, Spania
Norsk Svenska English
Startside Utdannelse i Spania Ledige stillinger Bo i Spania Tjenester i Spania Bolig i Spania Reise til Spania Rubrikkannonser Nyheter

Ledig stilling som selger for Nettavisen

Nettavisen Logo

Denne stillingensannonsen er utløpt

Klikk her for å finne andre ledige stillinger i Spania

All Time High B2B SL er et norskeid selskap i Spania som jobber mot det norske og svenske bedriftsmarkedet i Norge og Sverige. Selskapet startet i 2004, og har i dag 30 meget motiverte salgsmennesker ved vårt kontor i Fuengirola, Malaga, Spania.

All Time High B2B SL er et profesjonelt salgsselskap med sterk fokus på gode salgsprestasjoner.


Vi søker nå etter selgere for Norges største rene nettavis, Nettavisen, med nesten 300000 lesere hver dag og 1 million hver uke. Nettavisens fokusområder er hendelses- nyheter, økonomi og sport. Nettavisen leses primært av menn 30-50 år med høy utdannelse og inntekt. Ofte mellomledere i jobbsammenheng (privatsektor), som er inkludert i beslutningsprosesser og innkjøp. Nettavisen er klart størst i de store byene. Våre lesere fremstår som ressurssterke privatpersoner. Mange er småbarns- og tenåringsforeldre.

Er du et salgstalent som liker å jobbe med mennesker og samtidig få en lønn som er basert på hva du klarer å skape av relasjoner?

Arbeidsoppgaver:

Egenskaper:

Vi tilbyr:

Denne stillingensannonsen er utløpt

Klikk her for å finne andre ledige stillinger i Spania


Trykk "Liker" for å få beskjed hver gang vi legger ut en ny ledig stilling i spania på megafon.net

  Linker Nyheter Bolig Nettstedkart Annonsere Kontakt oss       Copyright 2008 - 2015 Megafon