Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Max Dialog Mer enn bare et callcenter


Mary Touma Epost: mary@megafon.net

Sand, strand, sol og sangria. Alle skandinavere forteller om samme drømmescenario når de blir spurt om hvorfor de valgte å jobbe i Spania. På tross av at Spania befinner sig i en dyp økonomisk krise søker nordmenn seg hit, noen for å bli, andre for å få et avbrekk i hjemlandets kalde og mørke hverdag.

Ny ledelse, ny energi

Max Dialog ChillroomMax Dialog er et veletablert callsenter som siden juni 2012 har blitt drevet av norske Kim Håkenstad. Selskapet har tidligere gått under forskjellige navn og under annen ledelse, men Håkenstad er nøye med å påpeke at Max Dialog fra juni 2012 er nytt, og at all ny energi brukes på de ansatte.

Ved første øyekast blir man slått av skjønnheten av gruppedynamikken i lokalene. Selgerne er nordmenn og svensker i en salig blanding, noen som har bodd i Spania i lengre tid og andre som nettopp har flyttet ned. Men de er mer enn kollegaer, de er en stor familie som jobber på dagtid og tilbringer kveldene sammen. De er mennesker mellom 25 og 50 år, hjemme ville de aldri møttes, men i Spania blir de gode venner. Hva alle har til felles er at de ikke er ute etter en lang ferie, men at de oppfatter arbeidsplassen som seriøs og arbeidsforholdet som langvarig.

Å jobbe på Max Dialog

Det daglige arbeidet består av å selge over telefon som er delt inn i ulike prosjekter - helsekost og produkter for Norge største TV-leverandør. Max Dialog fokuserer på det norske markedet, men noen ganger også svenske kampanjer. Betydningen av kundekontakt er å forstå og gjøre seg forstått på det norske markedet, og det er ingen krav til å være norsk, men ut i fra modenhetsperspektiv ønsker man å ansette folk over 24 år. Max Dialog Ringerom

Introduksjonskurs, kontinuerlig coaching og mulighet for videreutdanning er en del av arbeidshverdagen på Max Dialog og alt er gjort for å holde selgerne motiverte og topptrente. Det legges også stor vekt på kvaliteten på hvert salg, og de har en egen avdeling for å lytte på alle salgssamtaler, først og fremst for å sikre kvaliteten, men også for å gi selgerne tilbakemelding for neste samtale.

Man kan konstantere at Max Dialog er opptatt av sikkerhet for sine ansatte og å opprettholde et velfortjent rykte i bransjen. Det er en veletablert arbeidsplass som tilbyr muligheten til å tjene gode penger mens du nyter livet på Costa del Sol i Spania.

Les stillingsannonse for Max Dialog her...

Micheline

Micheline, 34 år, Sverige

Selger for Omega-3

Jeg har nå bodd i Spania i 6 år og kom opprinnelig hit for å jobbe i restaurantbransjen. Jeg ville komme bort fra kjedelige dagliglivet i Sverige og jeg ville til et varmere klima. Nå har jeg jobbet i 2 år i Max dialog. Jeg kunne ingenting om salg når jeg begynte her, men jeg fikk en bra start. Det viste seg at jeg hadde veldig lett for å skape kjemi med kundene, noe jeg ikke visste om. Jeg er veldig sosial og liker å prate med folk så det passer meg bra. Jeg setter meg opp egne mål slik at jeg kan utvikle seg selv. Innen salg må man hele tiden jobbe for å utvikle seg.

Arbeidsplassen er herlig og og kollegaene er veldig sosiale. Det er som å være hjemme. Det er et koselig og harmonisk miljø hvor man kan kjenne seg trygg. Arbeidstidene er også perfekte, da vi jobber dagtid, slik at man får ettermiddagen og kvelden ledig.

Jeg ser veldig lyst på fremtiden her i Spania og jeg kommer ikke til å flytte til Sverige med det første. Jeg liker at det er sommer hele året noe som gjør at jeg kan nyte naturen, fuglene og de vakre blomstene som vokser over alt her. Jeg lever et harmonisk liv.

Til de som ønsker å fra til Spania så er det bare å go all in. Man kan ikke ha en fot i sverige og en i Spania. Enten går du for dette eller så gjør du det ikke. Det er viktig at man tenker sånn for at man skal lykkes med å etablere et liv i Spania. Familien finnes der hjemme i Sverige uansett og de vil alltid ønske å komme på besøk til deg i Spania. Ha en plan for hvordan du vil at livet ditt skal se ut her i Spania og gå for den.

Alexander

Alexander, 25 år, Norge

Teamleder for B2B, anbudstorget

Jeg har nå bodd og jobbet her i 3 år og det er det herligste jeg har noen gang gjort. Jeg skulle egentlig bare teste å være her i 3 måneder men kommer til å bli her lenge. Jeg har oppdaget nye sider av meg selv og jeg får sjansen til å oppleve en ny kultur. Tidligere jobbet jeg på et sted som var fysisk utfordrende, men nå er det den sosiale biten som jeg utvikler meg i. Ved å bo i Spania har jeg fått venner fra hele verden noe som jeg synes er unikt.

Dette er den beste arbeidsplassen jeg noen gang har jobbet på. Det er en veldig fin kultur på arbeidsplassen. Man får hjelp og man kan spørre om alt man lurer på.

Arbeidsplassen har blitt som min familie her i Spania og jeg gleder meg hver dag til å gå på jobb.

Jeg ville aldri fått en sånn jobb i Norge uten utdannelse og jeg ønsker å videreutvikle meg.

Tips til de som ønsker å dra. Ta sjansen. Du kommer til å oppleve noe nytt.

Jørgen

Jørgen, 26 år, Norge

Selger for Anbudstorget

I begynnelsen føltes det litt rart å komme til et nytt land og en ny kultur, men nå trives jeg kjempegodt.

Nå har jeg jobbet i ett år på Max dialog og trives veldig godt med valg av arbeidsgiver. Jeg jobbet med salg mens jeg bodde i Norge også, så jeg visste hva jeg gikk til. Jeg ble veldig godt tatt i mot her. Det var bare å ta en taxi i fra flyplassen og i fuengirola ble jeg møtt i leiligheten der jeg skulle bo. Alt var tilrettelagt og jeg fikk en fadder som hjalp til med alt som behøves for å komme i gang i Spania. Det er en fin gjeng som jobber her og alle passer på hverandre.

Jeg regner med å bli lenge her. Selskapet er i vekst og jeg vil være med på alle mulighetene som byr seg i fremtiden. Vi har gode lønns- og arbeidsvilkår her så jeg er bare fornøyd.

Tips De som ønsker å dra: Gi det et forsøk. Det virker kanskje skummelt, men alle passer godt på hverandre siden vi alle er avhengige av hverandre. De som tør vil ikke angre på det.

Les stillingsannonse for Max Dialog her... 

Today is your day! Your mountain is waiting. So...Get on your way! – Dr. Seuss
Linker Nyheter Bolig Nettstedkart Annonsere Kontakt oss      
Copyright 2008 - 2017 Megafon