Madrid   Barcelona

Annonsen er utløpt

FORMIDLINGS OG SALGSTJENESTER
Heltid, deltid

Vi har startet det første virtuelle callcenter i Spania, jobb hvor du vil i verden når du vil!

VIL DU STYRE DIN EGEN ARBEIDSTID OG DIN EGEN LØNN???

Heltid, deltid jobbe når du vil fra ditt eget hjemmekontor!

Vi søker personer som bor i spania, som snakker norsk eller svensk og har et ønske om å jobbe med salg i Spanias første virtuelle callcenter på heltid eller deltid. Hvis du er en person som er resultatorientert, liker å snakke med folk, er mellom 18 - 56 år, og kan tenke deg en ny hverdag der du kan jobbe når du vil og hvor du vil i verden og hvis du liker tanken av å styre din egen hverdag tid og lønn oppfordres du til å ta kontakt med oss.

Erfaring fra salg er ikke et krav, du vil få hjelpe til å utvikle ditt salgstalent . Introkurs, opplæring og oppfølgingskurs er en selvfølge når man arbeider med oss.

Vi selger kun til bedriftsmarked (B2B salg) et av produktene vi selger er http://anbudstorget.no dette er lett solgt seriøst produkt en anerkjent merkevare i Norge.

Hva er forskjellen mellom et virtuelt callcenter og et tradisjonelt callcenter ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Call_centre

Hvis du er en selgertype finnes det mange alternativer for deg innen tradisjonelle telemarketing / callcenter.

Det tradisjonelle gamle telemarketing / call center med et kontorfellesskap er etter vår mening en fabrikk "STORFEBÅS" der du blir en ku som blir melket daglig av en slavedriverende teamleader og en sjef som overvåker deg hele tiden akkurat som et politihelikopter med søkelyset på.

Dette er jo sikkert bra hvis du liker det gamle tradisjonelle alternativet, men vi er ikke noe tilhenger av den type diktaturfilosofi eller slikt arbeidsmiljø. Noen av disse tradisjonelle gamle type salgskontor "callcenter" har i det siste utviklet nye muligheter for å bli "up with the times " i dag finnes det mulighet for hjemmekontor der du kan ved hjelp av videomøter bli fjernstyrt og overvåket av sjefens teamleder i ditt eget hjem.

Det som også er felles for disse alternative løsninger er at det blir stilt et KRAV til at du skal jobbe når sjefen sier at du SKAL jobbe, så de kan overvåke deg og ha kontroll over din tid og dine lønnsmuligheter!

For å tåkelegge denne kontrollen og for at du skal overse faktum at bedriften tar kontroll over ditt liv, lokker oppdragsgiver med ufattelig, fantastisk, eventyrlig lønn + provisjoner,bonuser, konkurranser, sol og sommer, prinsessen og hele kongerike og fremlegger for deg vitnebyrder som "bevis" for hvor fantastisk alt er akkurat som en dårlig Coca-Cola reklame.

VI AVVISER DEN GAMLE ARBEIDSFILOSOFIEN!

Formidlings og salgstjenesters filosofi er enkel:

DET HETER FRIHET !

Vi mener i 2013 må det finnes en bedre og mer menneskelig måte å jobbe på og vi har funnet det! Hva er dette spør du deg selv! Tenk deg en arbeids plass der du kan sitte ved ditt private svømmebasseng eller sitte på en strand, eller ved et spansk vingård i en Spansk solskinnsdag med nypresset appelsinjuice, med en laptop og selge et av norges ledende webprodukter. Høres ut som en drøm ikke sant ? Dette er nå mulig hos oss da vi har starta det første virtuelle call center i Spania .

Hvorfor vil de hjelpe meg med min ønske å ta kontroll over mitt liv, tid og lønn spør du deg selv!

Svaret er enkelt. Vi vet at hvis du har frihet og trivsel så vil det hjelp deg med å oppnå gode salgsresultater for oss!

Er du en person som:

Hvis svaret er JA til 2 eller mer av spørsmålene ovenfor ta kontakt med oss for å høre hva vi kan hjelp deg med og hva du kan hjelpe deg selv med hvis du har tenkt å bo eller bor i Spania nå!

Vi tilbyr:

Hvordan fungeret et virtuelt callcenter ?
Ta kontakt med oss for informasjon og start en ny og bedre fremtid med oss i 2013!

Ønsker du hjelp når du flytter til Spania, vil vi være behjelpelig med: Annonsen er utløpt


Lik oss for å få beskjed hver gang vi legger ut en ny ledig stilling i Spania på megafon.net

Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2020 Megafon