Madrid   Barcelona
Logo GoMo4u

Jobb i Alicante

Heltid

Denne stillingsannonsen er utgått

GoMo4u er Europas største leverandør av mobile hjemmesider/webapplikasjoner og digitalisering av magasiner og print. Selskapet har kontorer i Asia, Amerika og Europa. Selskapets skandinaviske avdeling har hovedsete i Alicante. Administrasjon for Europa er lokalisert i Barcelona mens u tvikling og tredje linje support har hovedsete i New York. GoMo4u har ansatte fra mer enn 16 land og er i stor vekst.

Account Support Manager

Stillingen:
Som Account Support Manager (ASM) hos oss vil du jobbe med support og leveranse av GoMo4u's digitale mobilsatsing til våre eksisterende kunder. Du vil inngå i vårt nordiske supportteam i Alicante som består av 12 dyktige medarbeidere. Sammen med utvikling og produksjonsteamet vil leveransen skreddersys etter kundens behov og som ASM vil du være en avgjørende brikke i produksjonsleddet samtidig som du er selskapets viktigste kommunikasjonskanal mot kunden. Du skal jobbe selvstendig mot tildelt kundebase men samtidig utnytte våre globale prosesser og organisasjon. Vi leverer markedsledende support til våre kunder og alle «caser» har høy prioritet. Relasjonsbygging og kundeoppfølging vil derfor være en viktig del av ansvarsområdet, der du som rådgiver vil bidra til at kundens digitale satsing utnyttes optimalt og sikrer kundens og GoMo4u`s konkurransekraft.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver
Rollens oppgaver innebærer:

Utdannelse & Erfaring
Vi ser etter deg som har:

Egenskaper
Vi ser etter en person med følgende egenskaper:

Vi tilbyr fastlønn og 5 ukers ferie. Arbeidstid man-fre 08.00 - 16.00

Denne stillingsannonsen er utgått

Klikk her for å finne andre ledige stillinger i SpaniaLik oss for å få beskjed hver gang vi legger ut en ny ledig stilling i Spania på megafon.net

Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Privacidad | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2020 Megafon