Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Jobb i Marbella, Spania

Jobb i MarbellaMarbella er jet-setens mekka på Costa del Sol der det på 117 kvadratkilometer finnes både kjendiser og turister, Ola Nordmann og Saudiarabiske prinser og der staselige villaer og nystelte golfbaner utgjør en stor del av det vakre landskapet. Men foruten de eksklusive butikkene og det ekstragavante livet har Marbella lykkes i å beholde sin andalusiske sjarme. Små byer, hav og historie tiltrekker også de som søker en ferieby bare for å koble av. Marbella nåes lettest med bil, men det går like bra med buss og Marbella ligger ca 45 minutters kjøretur fra flyplassen i Malaga.

Ta sjansen på å jobbe i Marbella og oppleve noe alle drømmer om, men som de fleste ikke tør.

Jobb som tannlegesekretær i Marbella

Clinica NorDental søker tannlegesekretær til ny norsk tannlegeklinikk i Elviria, Marbella. Ingen klinisk forkunnskap kreves, men det er en fordel om du kan spansk. Les mer...

Bo og jobbe i Marbella

Mange nordmenn har valgt å bo i Marbella og nærliggende områder på grunn av det gode klimaet og på grunn av det store skandinaviske miljøet her nede.

Klikk her for å se ledige jobber i Spania...

Det er lettest å finne jobb i Marbella under sommersesongen, da det selvsagt er plenty med jobber innen restuarantbransjen og i en del butikker. Disse jobbene er imidlertid ofte dårlig betalte og gjerne med et høyt arbeidspress. For å finne en jobb i Marbella er det en fordel om du kan en del språk. Marbella er en meget internasjonal by, og for alle jobber der kundekontakt forventes kreves det at du kan en del spansk. Dersom du er en selgertype så finnes det plenty med jobb i Marbella og på resten av Costa del Sol.

Mange skandinaver har bosatt seg her og startet sin egen virksomhet rettet mot skandinaviske bedrifter. Dersom du har en drøm om å jobbe i Marbella og er typen til å starte din egen bedrift finnes det en rekke muligheter. Du kan for eksempel overta en av de mange restaurantene som er til salgs her. Dersom du er en grunder-type finnes det også muligheter for å starte opp med å selge en vare eller tjeneste som ingen andre tilbyr her nede. Det finnes også egne bedrifter som er behjelpelige med oppstart av spesifikke typer bedrifter. Kontakt gjerne megafon på post@megafon.net for mer informasjon.


Trykk "Liker" for å få beskjed hver gang vi legger ut en ny ledig jobb i Marbella på megafon.net

 
Linker Nyheter Bolig Nettstedkart Annonsere Kontakt oss      
Copyright 2008 - 2019 Megafon