Norsk Svenska English
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Jobb i Fuengirola

Jobb i FuengirolaFuengirola er en liten ferieby med 60.000 innbyggere og mellom 200.000 og 400.000 turister. Fuengirola ligger midt mellom Malaga og Marbella. Med bil tar det ca 30 minutter fra Malaga eller fra Marbella. Byen passer for alle som liker seg i sol og varme. Fuengirola har en av de peneste og lengste strendene på hele solkysten. Det er et stort skandinavisk miljø i Fuengirola og i resten av costa del sol. Det finnes flere skandinanviske callsentre både i Fuengirola og i nærliggende byer.

Ta sjansen på å jobbe i Fuengirola og oppleve noe alle drømmer om, men som de fleste ikke tør. På sommeren er det ganske enkelt å finne jobb i Fuengirola, spesielt blant barer og restauranter. Det kreves som regel at du kan både spansk og gjerne flere andre språk dersom du skal jobbe i restaurant eller en annen jobb der man har mye kundekontakt.

Ledige jobber i Fuengirola


Trykk "Liker" for å få beskjed hver gang vi legger ut en ny ledig stilling i Fuengirola på megafon.net
1881 Logo

Jobb hos Digitale Medier 1881 i Fuengirola

Har du erfaring innen salg eller et sterkt ønske om å gjøre en karriere innen salg? Digitale Medier 1881 er et av Norges mest kjente merkenavn og største leverandør av tjenester innen nummeropplysning i Norge. Vi vokser raskt og behøver nå flere selgere til vårt salgsteam på Costa del Sol.

Du vil jobbe mot Norske bedriftskunder med salg av medieløsninger på 1881.no

Les mer...

Jobbe i bar i Fuengirola

La Chispa er en velfungerende bar/restaurant i Fuengirola, Costa del Sol, som er åpen 7 dager i uken. Vi søker nå en medarbeider til bar og kjøkken.Les mer...

Lyst på en fantastisk jobb i Fuengirola?

Vet du ikke helt hva du skal gjøre det neste året, eller trenger du kanskje en forandring i hverdagen? Kunne du tenke deg å bo i solfylte Spania og bli kjent med en spennende og annerledes kultur? Atlas Callsenter søker nye entusiastiske medarbeidere til vår avdeling på Costa del Sol. Les mer...

Se flere ledige jobber i Spania her...


Lik oss for å få beskjed hver gang vi legger ut en ny ledig jobb i Fuengirola her på megafon.net


Mer enn 1200 nordmenn er innom denne megafon.net hver måned og ser etter ledig jobb i Fuengirola og Spania.
Hvis du har en ledig jobb i Spania som du vil publisere for din bedrift, kan du kontakte oss.
Today is your day! Your mountain is waiting. So...Get on your way! – Dr. Seuss
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2020 Megafon