Norsk Svenska English
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Helsekost i Spania

Helsekost i SpaniaDu skal på ferie til Spania i to uker og har pakket alle klærne, toalettsakene, strandtingene, kamera og iPad er selvsagt med. Men når du kommer frem og pakker ut bagasjen første kvelden så oppdager du selvsagt at den lille boksen med helsekost som du er så avhengig av ble igjen i kjøkkenskapet hjemme i Norge. Kjenner du igjen deg? Så hva gjør du? Begynner du å lete febrilsk på internett etter de spanske ordene for zink, magnesium, enzymer, omega-3 eller antioksidantene som du helst ikke skulle vært foruten? Eller overbeviser du deg selv om at du kanskje klarer deg uten helsekost mens du er her i Spania. Varmen skal jo tross alt være bra mot smerter.

Ta det helt med ro. I Spania finner du utmerkede helsekostforretninger som har fullt utvalg av alle helsekostproduktene som du måtte behøve enten det er mineraler, vitaminer, antioksidanter, økologiske bakevarer, omega-3 eller rett og slett akkurat den teen som gjør at du slapper så godt av om kvelden før du skal legge deg. Her får du også hudkremer, solkremer og andre hudpleieprodukter som ikke inneholder hormonforstyrrende stoffer eller andre skadelige kjemikalier. Og det beste av alt er at i alle byene i Spania der det bor masse nordmenn så drives som regel en eller annen helsekostbutikk av nordmenn eller i allefall av skandinaver.

Økologisk frukt og grønnsaker i Spania

Helsekost og organisk mat i Fuengirola

El Cuenco Cocina y Salud er en økologisk butikk nær togstasjonen med et stort utvalg av helsekostprodukter, vegetariske veganske og økologiske produkter slik som kornprodukter, alger, vin, pålegg, oljer, økologiske grønnsaker med mer. Du behøver ikke å spise usunt selv om du velger take away. Hver dag lager de nydelige, sunne veganske take-away retter til en fornuftig pris.

Adresse: Calle Cordoba 31
Telefon: 951 51 45 28
Kart: Vis El Cuenco i Google Maps

 

økologisk frukt og grønnsaker i Spania

Økologiske matvarer på Costa del Sol

EcoTienda er en økologisk butikk som selger økologiske matvarer av høy kvalitet. Her finner du alt innen økologiske produkter som frukt, grønnsaker, tofu, kjøtt, meieriprodukter, oljer, ris, kornprodukter, frokostblandinger, kjeks, te, sjokolade, vin med mer. De har også hudpleieproodukter, vitaminer, mineraler og tannkremer uten fluor. De har to butikker på Costa del Sol - en i Marbella og en i Fuengirola.
Les mer på www.andalucia-ecologica.com

Helsekost på Costa del Sol

Annis Vitalshop er en helsekostbutikk i Nerja, Fuengirola og Elviria som selger helsekostprodukter slik som vitaminer, mineraler, kosttilskudd, antioksidanter, enzymer, oljer, kornprodukter, sjokolade, te, tørkede frukter med mer. De ansatte har høy kompetanse om helsekost og kan veilede deg og gi anbefalinger om hva slags helsekost som passer til ditt behov. Websidene deres er www.annivitalshop.com

Økologisk marked på Costa del Sol

Hver fredag holdes det et kjempestort økologisk marked i COIN der en rekke lokale produsenter tilbyr sitt store utvalg av økologiske frukt og grønnsaker. Dersom du er opptatt av helse og det å spise sunt så er det et must å besøke dette markedet.


Økologiske matvarer i Alfaz del Pi og Albir

I samme bygning som Supermercado Costa Blanca i Alfaz del Pi finnes det en utmerket økologisk butikk, Ecotienda Penates som selger frukt, grønnsaker, bakevarer og andre økologiske matvarer av høy kvalitet.

Helsekost i Albir

Helsekosten er en norsk helsekostbutikk som ligger i den såkalte helsegata midt i Albir sentrum. Butikken drives av nordmenn og de har god kompetanse om helsekost og lavkarbo og supermat. Her får du kjøpt mineraler, vitaminer, antioksidanter, te med mer.
It’s kinda of fun to do the impossible – Walt Disney
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2020 Megafon