Madrid  Barcelona

Caféer og bakerier i Fuengirola

Frokost, lunsj eller bare et deilig sted der du kan nyte en kopp kaffe eller te? Siden Fuengirola er en turistby, så finnes det mengder med Caféer i Fuengirola. Det er imidlertid vanskelig å finne de gode stedene og vi viser deg vei gjennom jungelen av caféer slik at du kan finne de beste perlene.

Alt du kan begjære av danske smørbrød, skagentoast, rekesmørbrød, focaccia, engelsk frokost, spansk frokost, churros, kunstkaféer eller stille bakgårder uten trafikkstøy finnes rundt omking på de norske, svenske og spanske caféene i Fuengirola.

Klikk her for oversikten over gode caféer i Fuengirola...

Vi tar gjerne i mot tips om gode caféer i Fuengirola. I så fall kan du kontakte oss.Café i Fuengirola

Bakerier i Fuengirola

Leter du etter grove brød til frokost. Spanjoler spiser vanligvis ikke brød til frokost og de har derfor ikke samme brødkultur som oss. Det finnes imidlertid bakerier i Fuengirola der du får kjøpt ordentlig grove brød, blant annet hos den danske baker. Noen av de skandinaviske matbutikkene selger også grovbrød. På supermarkedkjeden Mercadona selger flere forskjellige grovbrød som er veldig gode.

 

Les mer om Fuengirola

Her har vi samlet noen nyttige artikler med informasjon om Fuengirola

Tienda de Cartuchos

Les mer om FuengirolaDansk baker i Fuengirola

La Vida er en dansk baker i Fuengirola som ligger rett ved feriaplassen. De serverer danske smørbrød med forskjellig godt pålegg. Her får du også kjøpt gode brød, grovbrød og ekte danske rugbrød. Alltid en suksess til lunsj eller som en sen frokost.

Fuengirola er en liten ferieby med 60.000 innbyggere og mellom 200.000 og 400.000 turister. Fuengirola ligger midtmellom Malaga og Marbella. Med bil tar det ca 30 minutter fra Malaga eller fra Marbella. Byen passer for alle som likerseg i sol og varme. Fuengirola har en av de peneste og lengste strendene på hele solkysten. Skulle det bli trangt om plassenpå stranda i August, kan man alltid stikke til bydelen Caravajal og slumre i en behagelighengekøye eller Torreblanca der det er litt bedre plass. Fuengirola er vokst helt sammen med byenMijas Costa som omgir Fuengirola.

Fra Feria de Pueblos

Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Personvern | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon