Beskrivelse

Villa i La Quinta til Salgs. Villa til ferdigstillelse i det øvre området av Marbella.

Pris: 325,000 € - Ferdigverdi: 1,1 Mill. Euro

Dette er en fantastisk investeringsmulighet i La Quinta. Et boligprosjekt til salgs som er nær ved å bli ferdig som faktisk er til salgs for prisen av en tomt i dagens marked. I den samme gaten er de fleste husene er verdsatt til mer enn 1,5 mill. euro.

Villaen er faktisk på tre etasjer, og har god utsikt selv om det er vanskelig å se på bildene. La Quinta er et topp område i Marbella og eiendommer til salgs i La Quinta er alltid etterspurt. Hvis du er ute etter en god villa i Nueva Andalucia eller i andre områder av Marbella bør du ta en nærmere titt på denne muligheten. Mange eldre hus til salgs i Marbella vil ofte ha lav takhøyde og være vanskelig å renovere og denne villaen kan lett tilpasses og ferdigstilles til en høy standard til en lavere kostnad enn ved å renovere en mindre eldre villa.

Hvis du er ute etter en villa til salgs i Marbella, så har vi normalt sett et meget godt utvalg av villaer og noen av de mest interessante mulighetene i La Quinta og resten av Marbella er ofte ikke oppført i vår database.

Fakta:
Pris: 325,000 €
4 soverom (2 soverom i underetasjen)
Byggareal: 350 M2
Tomt: 1010 M2
Område: La Quinta, Nueva Andalucia, Marbella, Costa del Sol

Detaljer

TypeFOR SALE
Antall rom5
Antall bad3
StatusTO RENOVATE
Kvadratmeter350
Kvadratmeter (total)1000
Antall etasjer3
Etasje1